Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

Vrei sa impresionezi pozitiv? Evita extremele vestimentare

Extremele sunt bune doar daca vrei sa se vorbeasca neaparat de tine si nu sub forma: “Ai vazut tu ce rochie draguta avea?...” ci sub forma: “Vai tu, ai vazut in ce hal statea pe ea rochia aia?...”.

Sunt si alte modalitati de a iesi in evidenta si de a impresiona placut privitorii, in special barbatii.

1. In primul rand, evita fustele din materiale prea moi sau prea rigide, care se pot mula pe tine atunci cand nu trebuie sau care vor sta tepene ca pe gard, ajungand, si nu e doar o observatie, sa te raneasca pe coapse din cauza frecarii dintre picioare si materialul prea tare. Imbraca materiale dense si cu pense, de preferat 2 pense in talie.

2. In al doilea rand, adu-ti aminte ca nu pleci in campanie de lupta prin oras ci la plimbare, asa ca evita cat poti curelele late care nu pot decat sa-ti dauneze. Daca esti prea slaba, o curea lata este in discrepanta cu trupul tau. Daca esti mai plinuta, in nici un caz nu-ti pui “chimir” la brau. Iar daca esti o femeie frumoasa, nu trebuie sa-ti ascunzi frumusetea in spatele imbracamintii, pentru ca lumea sa te poata admira pe tine si nu hainele tale.

3. In al treilea rand, va trebui sa te dezobisnuiesti sa porti haine prea largi sau prea stramte. Trebuie sa te simti bine in pielea ta. Chiar daca vrei sa ascunzi ceva kilograme in plus, nu face asta cu haine largi, pentru ca te vor face si mai mare. Da, e adevarat, cutele de grasime nu se vor vedea, dar barbatii vor remarca doar o imensitate de femeie. Deci nu te face si mai mare decat esti. Daca esti prea slaba, nu ascunde asta cu hainele largi, intrucat vor pica pe tine ca pe gard. Barbatii vor remarca asta imediat, iar femeile din jur, nici nu mai spun.

4. Cand vrei sa ascunzi ceva kilograme, foloseste bluze asimetrice sau foarte simple, care nu permit privitorului sa-si ia “puncte de reper”. Pune pe tine o bluza colorata si cu desene asimetrice si vei vedea ca cei din jur te vor privi cu placere, fara sa poata face vreun comentariu rautacios.

Mihaela Benki

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro