“De dragul iubitului meu de atunci am devenit Andreea”

In plus, natura i-a conferit o delicatete cu adevarat feminina si o constitutie adecvata. Asa ca nimeni nu a parut sa fi fost socat atunci cand Andrei a venit, la 18 ani si l-a prezentat parintilor pe iubitul sau. Lucrurile se mai schimbasera si prin Romania si oamenii aveau niste vederi ceva mai deschise, fiind mai toleranti cu apucaturile sexuale ale celor din jur. Iar in a doua jumatate a ultimului deceniu, cercetarile medicale au facut posibile implinirea, fara probleme deosebite, a visului multor transexuati – schimbarea de sex. Astfel, in anul 2000, Andrei a inceput un tratament hormonal de lunga durata, apoi si-a facut operatia care-i permitea, dupa conceptiile sale, sa isi traiasca viata asa cum ar fi dorit. “De dragul iubitului meu de atunci am devenit Andreea. Totul a decurs fara probleme si cei care ma cunosteau pentru prima data nici macar nu isi inchipuiau ca mai demult fusesem barbat. M-am trezit ca-mi fac curte o gramada de indivizi, care de care mai frumosi si mai plini de bani”. Numai ca, departe de a-i rezolva problemele, operatia i le-a complicat si mai mult. Noua Andreea si-a dat seama pe propria sa piele ca cei mai multi dintre barbati sunt profitori si mitocani, ca sa folosim cuvintele unei celebre cantarete din Romania. Iar cel care ii era iubit si-a aratat adevarata fata. A inceput sa aduca in locuinta lor si alti barbati, obligand-o pe Andreea, sa se culce cu ei, sa faca sex cu acei indivizi in posturi extrem de umilitoare. “Imi spunea ca astea sunt fanteziile lui sexuale si ca daca il iubesc, il accept asa cu e. Eu nu stiam ca barbatii aceia plateau pentru mine si ca fara voia mea ajunsesem prostituata. Cand i-am reprosat faptele sale a inceput sa dea in mine si sa spuna ca el nu poate iubi o femeie. Un barbat da, dar nu o femeie si ca de femei isi bate joc”.Inapoi la origini

Calvarul Andreei nu s-a oprit aici. La un moment dat, fostul iubit a dus-o intr-o vizita si a plecat fara ea. Atunci a aflat ca fusese vinduta fara scrupule. Noul stapan o jignea si o lovea, dar niciodata in fata, ca sa nu o respinga clientii. Degeaba plangea si implora mila Andreea, spunind ca nu vrea sa faca asa ceva. Ii raspundea ca toate femeile sunt curve, dar ca unele nu au aflat inca acest lucru si ca in curand o sa se dea si ea pe brazda.

Luni de zile Andreea a fost obligata sa aiba si pana la sase clienti pe zi. Totul a durat pana intr-o zi cand, exasperata si ajunsa la limita suprema a rabdarii, Andreea s-a revoltat si l-a batut pe proxenet. Apoi i-a batut si pe cei trei pusti de 16 – 17 ani care il ajutau cu fetele si... a plecat.“Nu pot sa-mi explic de unde am avut atata putere. Cred ca din cauza umilintelor la care eram supusa pe motiv ca sunt femeie, mi-am adus aminte ca am fost, candva, barbat. Si m-am comportat ca atare, animalic, fara mila. Am cistigat”.Primul lucru pe care l-a facut dupa ce a evadat a fost sa se duca nu la Politie, pentru ca nu avea probe, ci la fostul ei iubit.“L-am batut cu ura, am dat in el asa cum daduse proxenetul si ajutoarele lui in mine luni de zile. L-am lovit si dupa ce a cazut pe covor, fara cunostinta. Nu stiu ce era cu mine, dar nimic nu ma putea opri”. Barbatul nu a depus plangere, pentru ca nu voia ancheta. Imediat dupa ce si-a revenit a vandut apartamentul si a plecat, fara sa spuna nimanui incotro. In ceea ce o priveste pe Andreea, este decisa sa-si faca inca o operatie de schimbare de sex, sa redevina ceea ce a fost dintotdeauna. “Traim intr-o lume a barbatilor si cred ca am mai multe sanse sa-i ajut asa si pe altii, decit din postura de femeie. Oricum, vreau sa infiintez o fundatie care sa se ocupe de persoanele care-si fac operatie pentru schimbare de sex. O sa-i ajut pe altii sa treaca pragul psihologic al schimbarii si sa se reintegreze in societate. Sa nu mai traiasca nimeni calvarul pe care l-am trait eu”.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro