Volei

Ce legatura este intre sport si fetele frumoase? In general nici una, pentru ca fetele frumoase nu au nevoie de sport. Sunt ele insele un sport pentru barbati. Dar voi sunteti copii, asa ca purtati-va ca atare si nu mai visati.

Cu ajutorul a 2 fete foarte frumoase joaca volley pe plaja visurilor tale. Hawaii sau de ce nu, Costinesti? Joaca volley impreuna cu aceste 2 fete. Este un game foarte simplu. Cu ajutorul literei «S» vei incepe meciul. Ai 2 suprize:

-cu ajutorul mouse-ului te misti: daca apesi pe J, sari, iar cand apesi pe F, omul loveste mingea.  Una dintre mingi este o bomba! Daca vrei sa sari mai sus, apesi de mai multe ori pe J.

-a 2a surpriza o vei avea daca vei ajunge la nivelul 5. Pana atunci trebuie sa practici  acest game si sa-ti mai spun un secret: este mai simplu decat pare.

In plus, daca te saturi de volei, poti juca orice alt joc de pe acest site: basseball, basket, darts sau orice altceva. Nu platesti nimic pentru ca totul este gratuit.

Multa bafta!

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro