Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

Virgini si dupa 25 de ani de casatorie 

Matei si Camelia Ionescu sunt casatoriti de 25 de ani si se declara o pereche fericata. Cu toate acestea, cei doi nu au facut niciodata sex de cand s-au intalnit, ambii find virgini.

 

“Ne stim de mici, am crescut impreuna, ne-am jucat impreuna. Dupa ce am terminat liceul, ne-am dat seama cat de mult ne iubim si ca nu mai putem trai unul fara celalalt”, a declarat Matei.

 

Din pacate, ori de cate ori cei doi voiau sa faca sex, Camelia avea senzatia ca langa ei apare mama sa care striga la ea si-i spune ca e o nerusinata, o femeie usoara si ca sexul e ceva murdar. De aceea femeia capata o repulsie atat de mare fata de actul in devenire, incat nu o data si-a aruncat sotul cu toata puterea in mijlocul camerei.

 

Pana la ora actuala nici un tratament nu a fost suficient de bun pentru a o determina pe Camelia sa treaca peste situatia creata. Nici macar mama sa nu a putut sa o convinga sa-si accepte barbatul. Iar Matei, desi frustrat, pana la urma a acceptat situatia.

“O iubesc mult prea mult pentru a o parasi doar de dragul de a face sex. Cred ca dragostea adevarata nu se bazeaza doar pe contactul fizic, iar noi suntem cei mai buni prieteni din lume”, declara sotul, nu fara o oarecare urma de ironie.

 

Si ca sa-si dovedeasca pe deplin iubirea si fidelitatea, Matei nu a inselat-o niciodata pe Camelia. Cel putin asa sustine el.

Autor: Camelia

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro