Ii plac femeile si sustine ca vrea sa ajunga la sufletul lor, sa le ajute sa se descopere. La suprafata da impresia ca partea sexuala este undeva departe si ca nu-l intereseaza aproape deloc. Nimic mai fals.

Varsatorul este un artist al sexului si uneori uita de el insusi in timpul activitatii erotice. Prelungeste exasperant de mult preludiile si in felul acesta isi aduce la exasperare partenerele, fiind convins ca acestea isi doresc sa se joace cat mai mult inainte de a face dragoste. Daca il intrerupi si ii ceri sa treaca direct la actiune, o sa se simta jignit, va avea impresia ca a facut ceva gresit sau ca partenerei nu ii place sa faca sex.

Are o fantezie impresionanta si este un alergator de cursa lunga in pat. O femeie matura, care stie exact ce doreste de la un barbat, poate transforma Varsatorul intr-un partener extraordinar. Pentru asta insa, are nevoie de rabdare. Mai ales ca rabdarea sa va fi incununata de succes: Varsatorul este mereu dispus sa faca orice si oricand in pat, conditia fiind ca el sa fie vioara intai – sau macar sa aibe impresia asta.

Datorita acestei dorinte acerbe de sex, Varsatorul este, de multe ori , dispus la experiente bisexuale, perversiuni si sado-maso. Ii plac experientele inedite in materie de sex si este mereu gata sa se manifeste oriunde. Deci nu fiti uimite daca va propune sa intrati impreuna intr-o toaleta publica sau in cabine de proba al vreunui magazin. Placerea sa este mult mai mare daca stie ca undeva afara, sunt persoane straine care aud gemetele sau miscarile produse de Varsator si de partenera sa.

Zonele erogene ale barbatului Varsator sunt fesele si coapsele. Ii place ca partenera sa isi infiga usor unghiile in fesele sale, strangand putin: gestul asta ii arata ca este cu adevarat dorit, iar vanitatea sa este astfel, satisfacuta. Dorinta sa sexuala creste pe masura ce isi vede partenera infierbantata de dorinta. Nu va lasati amagite de reciprocitatea preludiului: nu ii place ca el sa stea. Adora in schimb sa produca partenerei sale placere. Vorbiti-i, spuneti-i cat de mult va place tot ceea ce va face, gemeti de placere, strigati in timpul actului sexual si veti avea un barbat la picioarele voastre.

 

 

 

 

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro