Cauta in site


Puteti primi newsleterul nostru cu cele mai noi articole daca va abonati gratuit prin email. Ne puteti scrie la adresa de email office[at]horoscop-astrologie.ro sau folosind formularul de contact.

Home » Cer si Destin » Compatibilitatile zodiilor » Varsator cu celelalte zodii


VARSATOR-BERBEC: Relatie ciudata, bizara, care se poate dovedi a fi si reusita. Depinde in mare masura cat de mult vor dori cei doi sa existe aceasta comuniune. Varsatorul are nevoie de spatiu de manifestare, de libertate, iar daca berbecul va reusi sa-i treaca cu vederea acest lucru, el fiind prin natura lui destul de susceptibil si impulsiv, vor avea o relatie buna, armonioasa. Din punct de vedere erotic, ambii parteneri au fantezii, ceea ce ii va uni. Vor trebui sa invete sa isi acorde increderea unul celuilalt. Varsatorul va aprecia spiritul camaraderesc al berbecului, daca el, berbecul, nu va incalca in mod repetat intimitatea acestuia din urma. Divergentele pot aparea din nelinistea varsatorului si instabilitatea si agerimea berbecului.

? VARSATOR-TAUR: Caractere total diferite. Taurul este cel legat de casa, stabil si lent, in timp ce varsatorul este activ, imprevizibil si mult prea sociabil. Varsatorul va trebui sa-si limiteze divesitatea obligatiilor din afara caminului pentru a fi pe gustul taurului. Au in comun doar incapatanarea care nu le va aduce decat neplaceri. O relatie care nu poate fi recomandata.

VARSATOR-GEMENI: Daca cu nativul precedent nu reusea sa gaseasca un punct comun, nu acelasi lucru il putem spune despre relatia dintre un geaman si un varsator. Compatibilitatea este fosrte buna mergand pana la relatia ideala. Zburdalnicia, imprevizibilitatea, nelinistea, schimbarea permanenta a varsatorului, va fi pe gustul si se va plia ca o manusa pentru geaman. Ambii parteneri sunt neposesivi, nesufocanti si au destule in comun care sa-i uneasca intr-o relatie plina de voiosie si veselie. Pana si cele mai mari conflicte vor trece neobservate.

VARSATOR-RAC: Familistul si rezervatul rac nu va accepta prea usor firea sociabila a varsatorului si va considera ca expansiunea acestuia este o risipa fara sens. Judecata rece a varsatorului va intra in conflict cu sensibilitatea racului. Racul il poate jigni pe varsatorul dornic de libertate prin posesivitate. Pot avea relatii doar de prietenie, celelalte fiind dificil si greu de gestionat.

VARSATOR-LEU: O relatie buna doar pe plan sexual, pentru ca mai departe pot aparea probleme.
Varsatorul are un spirit critic care ii va zdruncina leului increderea in fortele proprii. De cealalta parte, leul este impetuos si va incerca sa-l domine pe varsator intimidandu-l pe acesta. Relatia va ramane indecisa cu tot respectul reciproc pe care il au ambii parteneri fata de calitatile fiecaruia. Leul va admira unicitatea si inventivitatea varsatorului, iar acesta carisma, energia si demnitatea leului. Problemele pot sa apara atunci cand leul devine prea incapatanat, iar varsatorul? prea distant. Ambii pareneri tin la independenta lor neacceptand cu usurinta ca cineva sa le incalce aceata dorinta. Un alt risc care poate exista, este acela ca leul poate deveni prea dramatic, iar varsatorul mult prea imprevizibil. Daca vor reusi sa descopere interesul si frumusetea relatiei, au sanse mari de a ramane impreuna.

VARSATOR-FECIOARA: Relatia dintre un varsator si si o fecioara fie aduce fie ceea ce este mai frumos la cei doi parteneri, fie ceea ce este mai urat. Daca vor reusi sa invete unul de la celalalt, au toate sansele sa aiba o relatie frumoasa. Fecioara este prea ordonata si sistematica pentru varsator schimbator si mai mereu pus pe surprize. Sunt la fel ambitiosi si de aceea relatiile profesionale sunt cele recomandabile.

VARSATOR-BALANTA: Semne de aer, care se pot intelege excelent. Ambii parteneri iubesc frumosul, libertatea si le place sa fie inconjurati de prieteni. Varsatorul o va fascina pe romantica balanta. Pot aparea unele dificultati din exuberanta balantei care nu va intelege nevoia de singuratate a varsatorului. Intelectuali si stralucitori, vor starni in anturaj multa admiratie si invidie.

VARSATOR-SCORPION: Vor pleca de la sentimentul de admiratie reciproca pe care il au unul fata de altul si vor continua prin atractia fizica pe care si-o vor consuma din plin in plan sexual. In plan cotidian insa vor aparea probleme deoarece varsatorul va crede ca scorpionul intentioneaza sa-i ingradeasca libertatea. Scorpionul este prea pasional si prea posesiv pentru recele si tacutul varsator. Daca in casnicie se vor obisnui unul cu altul, desi casnicia va fi conflictuala, vor putea sa continue impreuna.

VARSATOR-SAGETATOR: In acest caz se intrunesc conditiile unei bune relatii si de durata. Cei doi au in comun dinamismul, sunt mereu disponibili la distractii, la iesiri in societate si le plac foarte mult calatoriile. Amandoi se complecteaza foarte bine, intelegerea este spontana, iar din punct de vedere profesional, amandoi fac eforturi pentru autoperfectionare. Este foarte important de remarcat ca se vor intelege foarte bine si din punct de vedere fizic.

VARSATOR-CAPRICORN:? O legatura sub semnul intrebarii deoarece, varsatorul, imprevizibil si ager il va putea deruta pe calculatul si greoiul capricorn. Daca varsatorul va reusi sa inteleaga legatura de camin a capricornului, cu toate ca temperamentele sunt total diferite, aceasta legatura ar putea continua.

VARSATOR-VARSATOR: Relatie buna, in care ambii parteneri se gandesc la problemele umanitatii si incearca sa-i ajute pe cei din jurul lor. Riscul care poate apare este acela ca traind pentru prieteni vor uita de ei insisi detasandu-se de orice problema care va aparea in cuplu. Au momente de individualism cand nu reusesc sa se inteleaga nici pe ei, nici pe cei de alaturi de ei sau pe prieteni. Ideile pe care le concep impreuna sunt aspectul forte al relatiei. Daca nu vor uita sa picure si un dram de romantism in relatia lor, atunci totul va fi perfect.

VARSATOR-PESTI: Ambii parteneri au compasiune pentru cei din jur si un spirit umanitar ceea ce ii va uni pentru inceput. Vor reusi sa faca un cuplu doar daca intelegatorii pesti vor da dovada de multa toleranta in ceea ce priveste extravaganta si sociabilitatea varsatorului. Depinde in mare masura de ei ca aceasta relatie sa aiba un final neasteptat de frumos, iar daca vor reusi sa treaca cu rabdare si diplomatie peste momentele tensionate care pot aparea, pot spera la o relatie solida si armonioasa.


Ramai cu noi

Partenerii Nostri

 • Jocurile mele
 • A fost o data un blog
 • Atunci NOI vom reveni
 • Povestea jocurilor mele
 • SXC photos
 • Fite de fetite
 • Totul despre Dragoste
 • TUK TUK
 • I love games
 • A New Girl - Pentru Fete
 • www.PerfectLady.ro
 • Bijuteriile zodiei
 • Travelers Way
 • Catalog Avon

 • Catalog Avon