Usturoiul – cel mai bun remediu impotriva sterilitatii

Mircea Petrescu este un barbat in varsta de 41 de ani care a invins Destinul. Desi niciodata nu a fost un rasfatat, familia lui nefiind una tocmai instarita, Mircea poate spune la ora actuala ca nu a cunoscut lipsuri deosebite. Singura problema care a umbrit fericirea lui a fost un accident stupid in urma caruia a devenit steril.

Accidentul a avut loc in perioada stagiului militar, cand Mircea a fost molestat sexual de catre citiva colegi mai vechi. Cum la ora respectiva astfel de fapt nu aveau voie sa se intample in minunata societate socialista multilateral dezvoltata, baiatul a fost internat la o sectie de boli nervoase iar raportul catre sefii sai ierarhici a capatat anumite conotatii, astfel incat unitatea si comandantii sai sa nu fie trecute pe lista neagra de cei de la Bucuresti. De atunci a avut probleme psihice iar intretinerea vreunui raport sexual cu o femeie se facea dupa chinuri indelungate.

Dupa `90, Mircea a urmat un tratament de revenire si a scapat de problemele psihice dar a sperma lui continua sa fie sterila in continuare. Din punctul asta de vedere nu s-a remarcat nici o ameliorare, numarul spermatozoizilor fiind extrem de mic iar durata lor de viata foarte mica, insuficienta pentru realizarea fecundarii unui ovul.

In 1999 s-a casatorit cu o femeie deosebita si dupa 8 ani de casnicie, cei doi au devenit... parinti. Si nu prin adoptie si nici prin urmarea cine stie carui tratament. De fapt, Mircea e convins ca la originea revenirii lui sexuale sta... usturoiul.

Si asta pentru ca, in urma cu mai bine de un an si jumatate, a inceput sa aica caderi bruste de tensiune. Cum medicamentele in România sunt foarte scumpe, a urmat tratamentul traditional, adica a inceput sa manince usturoi.

“Mancam si cate 3 capatani pe zi. Cine venea la noi in casa trebuia sa se tina cu mana de nas pentru ca mirosea cumplit a usturoi. Nici macar Ioana, sotia mea nu a rezistat. Pana la urma a inceput sa manince si ea usturoi, ca mine, nu de alta, dar nu ma mai putea suporta...”

Efectul nu s-a lasat asteptat: la sfarsitul lunii februarie sotia lui Mircea  a nascut, nici mai mult nici mai putin, decat tripleti, doi baieti si o fata. Amandoi sunt convinsi ca asta este un dar de la Dumnezeu - mai ales ca dupa nasterea fetei au incetat, ca prin farmec si caderile de tensiune ale lui Mircea – si drept recunostinta si-au numit copiii dupa cele mai renumite personalitati crestine: Maria, Petru si Pavel. Cat despre usturoi, de la toate cele intamplate, proaspetii parinti au decis sa nu le lipseasca niciodata din casa. Doar ca, il vor manca ceva mai rar.

Autor: Sexolog dr. Ioan Gabriel

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro