Daca iti prinzi nevasta cu amantul... mananci bataie 

Cel putin asta s-a intamplat cu Romano Gucci, un italian care si-a surprins nevasta in pat cu amantul. Sarmanul Romano a ajuns in spital dar nu batut de amant ci de nevasta. El a afirmat ca efectiv ii este teama sa se intoarca acasa. Mai mult, el este contrariat ca amantul nu... a sarit sa il apere iar in timp ce el manca bataie de la sotie, amantul isi fuma linistit tigara in varful patului. 

Salvat de apa din...WC 

Este cazul unui australian care a fost prins de un atac de cord in timp ce se afla singur in casa. Si ar fi murit daca nu ar fi fost catelusa sa, Trixie. Aceasta, raspunzand cine stie caror porniri, a inmuiat, din jumatate de ora in jumatate de ora, un prosop in vasul cu apa de la WC. Asta timp de 9 zile, pana cand un nepot care si-a vizitat unchiul l-a gasit si a chemat ambulanta. 

Hot ghinionist 

Un hot italian a fost prins dupa ce a incercat sa fure poseta unei soprane. Pe cand incerca sa-i smulga poseta, soprana, fara a se pierde cu firea, a inceput sa strige pe... octave. Strigatul a fost atat de puternic incat nu numai ca a declansat alarma masinilor din apropiere, dar i-a provocat hotului un atac de apoplexie, politistii luandu-l pe brate de la locul faptei.

Supa mancata din...olita 

Cel putin asa afirma unii istorici italieni care spun ca, in secolul al XVII-lea fabricarea olitelor devenise o arta. Multe din vase erau atat de bine facute, incat, marchiza  du Deffan, primind o olita de noapte de la contesa de Choiseul, a transformat-o in... supiera. Chiar si asa, e greu sa mananci dintr-un astfel de vas... 

Tigari cu aroma de...cripta 

Intr-un orasel din Texas, trei adolescenti condusi de fiul serifului, au intrat intr-o capela, decisi sa fure niste formol. Voiau sa inmoaie varful tigarilor in formol si sa se drogheze. Cum nu au dat de ceea ce aveau nevoie, au taiat degetul de la mana unui cadavru, inmuindu-si in el tigarile. Ce gust o fi avut sarmanul deget?! 

Final neasteptat 

O companie americana, implinind 5 ani de existenta, a organizat o festivitate cu toti angajatii sai. Cum in 5 ani nu avusese loc nici un accident, patronii s-au decis sa-i... stimuleze in continuare pe angajati. Drept pentru care, ei au difuzat un film plin de violente posibile. Urmarea? Speriati de secvente, muncitorii au incercat sa paraseasca in fuga sala de proiectie. In busculada 13 persoane au lesinat iar un muncitor a necesitat spitalizare de cateva zile.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro