Un taran de langa Alba Iulia a descoperit o roca de origine extraterestra

Daca o persoana ar incerca sa analizeze toate marile descoperiri, ar constata cum ca cele mai multe au fost facute intamplator. Nu vom sta acum sa enumeram cate din acestea s-au facut fie din neglijenta fie datorita unor imprejurari neprogramate – nu acesta e scopul materialului de fata. Ci e vorba despre inca o descoperire facuta intamplator si care poate revolutiona lumea metalelor.

Astfel, Istvan Ferencz, un taran dintr-o comuna din apropierea Albei Iulia, in timp ce facea o groapa mai mare pentru un cuptor unde urma sa arda castroane si cani din lut, a descoperit o piatra de culoare verde. Trimisa la Cluj, piatra a refuzat sa se lase descifrata de specialisti, neraspunzand nici unuia dintre testele la care a fost supusa.

S-a incercat taierea pietrei, gaurirea ei, spargerea. Nici una din aceste metode nu a dat roade. Mai mult, la incercarea de spargere cu ajutorul unor ciocane pneumatice, acestea s-au strimbat fara ca din piatra sa sara macar o schija. In cele din urma, la sugestia unui geolog, piatra a fost bombardata radioactiv. Dupa circa trei minute de bombardament intens, piatra a inceput sa-si schimbe culoarea, trecand, printr-o nuanta de maro, catre un galben murdar. In acelasi timp un fum inecacios s-a degajat din roca. Unul dintre participantii la experiment, care a scris pe adresa redactiei noastre sub scutul anonimatului, spune:

“Nu stim ce anume continea fumul respectiv, dar in clipa in care s-a raspandit in incapere a paralizat toata aparatura. Nici macar curentul electric nu mai functiona. Si totul se rezuma doar la incapere. Instalatiile din camerele vecine functionau la parametrii normali.”

Dupa ce fumul a oprit functionarea aparatelor, piatra a revenit la culoarea initiala. Ipotezele au fost multe, dar au cazut rind pe rind, ramanind, la final, doar ipoteza care parea cea mai excentrica. Anume, ca piatra ar fi de origine extraterestra. Mai mult, s-a convenit si acceptat, chiar daca doar cu jumatate de gura, ca nu poate fi vorba despre o roca aflata in stare naturala, ci despre un aliaj inteligent. Participantii la experiment cazusera de acord asupra unei analize superioare, contactand in pentru aceasta cateva persoane cunoscute ca posedind capacitati paranormale, pentru o testare psihometrica a materialului.

Mihai Cristian

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro