Un roman vrea sa infiinteze un club de striptease drive-in

Dupa `89, cei care au avut bani si posibilitati materiale au reusit sa-si deschida o serie de afaceri. Unele au fost rentabile, altele au dat faliment intre timp. Dar romanii nu se descurajeaza si incearca sa vina cu idei noi pe piata. Se spera ca o idee noua poate insemna un boom financiar si investitorul sa dea lovitura vietii lui, devenind milionar in dolari.

Cam asa se gandea si Catalin Padureanu, in urma cu 3 – 4 ani, cand se intorsese definitiv din S.U.A.. Intre timp, salonul de cosmetica pe care il deschisese a dat faliment, dar ii merge destul de bine cu un club la care foloseste fete aproape dezbracate. Mai nou, Catalin vrea sa deschida primul club de striptease drive-in din Romania si chiar din Europa.

“Am vazut asa ceva la americani si vreau sa va spun ca era de belea cat asteptau oamenii acolo ca sa intre – ore intregi fraticule si pe bani grei. Si la noi in tara sunt o gramada de barosani care ar plati pentru asa ceva, asa ca nu-mi fac grija ca nu scot banii.”

Deocamdata Catalin nu stie unde anume va fi clubul sau. Trebuie sa fie suficient de spatios si in acelasi timp nu foarte departe de Bucuresti, “ca de aici ies banii”, dar nici foarte aproape, “pentru ca vreau o clientela selecta, nu sa vina orice roman care are o Dacie”. Pentru cei care inca nu si-au dat seama ce este un club de striptease drive-in, specificam ca e vorba despre un loc unde se poate vedea striptease direct din masina, fara ca clientul sa coboare la o masa. Nastrusnicul investitor doreste sa ofere, in paralel, striptease masculin si feminin, pentru ca ambii potentiali clienti sa se simta bine, nu doar unul dintre ei.

Ca sa-si atraga clientela, Catalin va organiza cel putin o data pe saptamana o tombola speciala, iar posesorul biletului extras va beneficia de o sedinta de striptease chiar pe masina capotei sale.

“Romanului i-a placut mereu sa se distrezem fraticule. Asa ca daca rvea distractie, ii dau ceva deosebit, cum poate sa vada doar in cateva locuri din lume.”

Remus spera ca pana la inceputul lunii iunie sa dea drumul primilor clienti, urmand ca in anii urmatori clubul sa fie dotat cu pereti demontabili si instalatie de aer conditionat si caldura, pentru noptile geroase de iarna.

“Ca de, doar nu o sa stea toata iarna cu suba pe el, in casa, cand poa` sa vina sa vada o puicuta, ceva...”

Mihaela Benki

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro