Un gigolo englez vrea sa moara pe... obiectul muncii

 

Un fost gigolo, acum in varsta de 75 de ani, si-a facut testamentul si a pus o clauza ciudata. Femeia care il va face sa moara, din cauza extenuarii si a placerii, va primi toti banii sai. Proprietarul unui club de noapte, Mark Eden spune ca isi doreste sa moara in extaz, alaturi de o pustoaica de 20 de ani. “Un pNicudiu pe masura, cu sampanie si multa frisca, apoi o partida de sex fantastica si, la momentul culminant, un mic infarct si gata. Asa vreau sa plec din lumea asta”, declara fostul gigolo.

 

Averea estimata a barbatului este de aproape 850.000 de lire sterline, iar la concurs se pot inscrie toate femeile care au sub 30 de ani si care cred ca pot rezista cateva zile cu batrinul profesionist in pat. Pentru a da aceeasi sansa tuturor concurentelor, barbatul a decis sa petreaca cate patru zile si nopti cu fiecare dintre ele.

Apoi, cum le-o fi norocul. Daca mor in timpul asta, averea ramane in posesia respectivei, iar daca nu, atunci pierde sansa de a mai participa la concurs. Si nu au parte de nici un ban, doar de distractie”.

 

Desi mai multe asociatii feministe au luat pozitii impotriva deciziei lui Mark, considerand ca acesta nu face altceva decat sa le transforme pe femei in sclave sexuale, un numar impresionant de concurente s-a inscris pe lista de asteptare a englezului si spera sa castige cele 850.000 de lire sterline. In acest caz s-ar putea spune despre respectiva ca a fost cea mai scumpa prostituata din lume...

Autor: Cara

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro