Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

Ulcere varicoase pot fi tratate eficient si sanatos

Ulcerele varicoase apar cand o vena varicoasa este traumatizata printr-o lovitura sau atunci cand sangele se prelinge din vena deschisa. Vindecarea poate dura ani intrefgi sau luni, in cel mai fericit caz. Si asta doar daca bolnavul respectiv se preocupa asa cum trebuie de propria sa vindecare, pentru ca exista si persoane care au impresia ca ranile vor trece de la sine. In afara de rtatamentul propriu zis, bolnavul trebuie sa-si adapteze alimentatia si sa consume cat mai multe alimente bogate in fibre: mere, pere, legume verzi, germeni de grau, orez nedecorticat (este orez brun, neprelucrat, care se gaseste de regula in magazinele naturiste si are un pret accesibil tuturor – cei care nu gasesc orez nedecorticat pot folosi si orez semi-decorticat). De asemenea, foarte bune sunt nucile, alunele si fructele de avocado. Apa trebuie consumata in cantitati mari, minim 2 litri pe zi. Rolul apei este de a curata organismul de deseuri si indeplineste aceeasi functie ca benzina la o masina: daca pui benzina in rezervor, poti merge mai departe. Daca nu, risti sa ramai undeva in “pana prostului” cum spun automobilistii.

Doamna Maia Gruiescu, din Bucuresti, 68 de ani, ne povesteste cum s-a vindecat ea de ulcer varicos in mai putin de 6 luni, folosind produse Forever

“Igiena este foarte importanta, in special igiena zonei afectate de ulcer. Asa ca eu foloseam, la baie, un gel de dus special, Aloe Bath Gelee, care curata, hidrateaza si, in plus fata de majoritatea gelurilor de dus, regenereaza zona afectata. Apoi, la nevoie, pulverizam peste rani Aloe First, astfel incat sa le mentin umede cat mai mult. Noaptea foloseam Aloe Propolis Creme, aplicat in pansamente. In rest consumam dimineata si la pranz cate 2 linguri de Aloe Vera Gel, cu 30 de minute inainte de masa – nu aveti voie sa beti nici macar apa in cele 30 de minute.

Rana o curatam cu o combinatie de Aloe First si Aloe Vera Gelly. La inceput aveam niste crampe musculare nocturne cumplite, dar acestea au disparut dupa ce am folosit Aloe Heat Lotion – pentru masaj – si NatureMin, cate 2 tablete pe zi, 2 saptamani pe luna cu 2 pauza, timp de 3 luni consecutive. Sper ca ceea ce mi-a facut mie bine sa vindece si alte persoane. Va doresc sanatate si incredere in planta vietii”.

Livrarea produsului este gratuita pentru Bucuresti. Pentru alte zone, la costul produsului se adauga taxele postale.

Produsul nu inlocuieste tratamentele recomandate de medic si nu se substituie acestora.

Comenzi se pot face la adresa de mail planta_vietii@yahoo.com sau la numarul de telefon  

0727 57 17 97. Trimiteti adresa unde doriti sa se faca livrarea si lasati un numar de telefon pentru confirmarea comenzii.

Aloe Bath Gelee – 18.69 eur

Aloe First – 20.33 eur

Aloe Propolis Creme – 20.33 eur

Aloe Vera Gel – 26 eur

Aloe Vera Gelly – 15.29 eur

Aloe Heat Lotion – 15.29 eur

NatureMin – 18.69 eur

Produsele se achita doar in lei la cursul BNR din ziua platii.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro