Home » Razboiul nevazut » Ucigasii de la distanta

Adversarii, rapusi... de la distanta

 

Ideea rapunerii unor adversari prin mijloace psihice nu e chiar atat de originala cum pare la prima vedere. Din cele mai vechi timpuri, omul manat de pornirile sale belicoase s-a preocupat de gasirea unor cai subtile si totodata eficiente pentru matrasirea discreta, de la distanta, a semenilor asupra carora i se punea pata. Personificari ale killerilor PSI pot fi gasite in legendele tuturor popoarelor, pe toate continentele Pamantului.

 

In mitologia greaca, de plida, chipul Gorgonei (Meduzei) daltuit in piatra, avand infatisarea unei femei cu privire hipnotica si cu parul sub forma unor serpi veninosi, avea menirea sa tina la distanta profanatorii de morminte si pe alti amatori de „suveniruri” interzise. Potrivit marturiilor scrise ale unor exploratori ce s-au aventurat in zone geografice greu accesibile, in care isi duc traiul comunitati umane ferite de „binefacerile” civilizatiei tehnologice, ar exista si la ora actuala indivizi dotati cu puteri paranormale malefice, in stare sa pricinuiasca nenorociri de tot soiul semenilor aflati la departari considerabile.

 

Cu mentiunea ca, viitoarele victime ale acestor casapi exotici sa fie pe deplin convinse de efectele nimicitoare ale solomonelilor facute impotriva lor, in caz contrar killerul-solomonar risca sa o dea in bara, iar prestigiul sau profesional sa se duca pe copca.

 

De cand in afacerea asta si-au varat insa coada si institute de cercetare patronate de KGB, GRU (agentia sovietica de informatii militare), CIA, DIA si alte organizatii secrete croite dupa acelasi calapod, captusite cu bugete anuale de zeci de milioane de dolari, datele problemei s-au schimbat substantial si lucrurile trebuiesc privite din alta perspectiva.

 

Asasin extrasenzitiv de tip hollywoodian

 

Killerii moderni nu mai au nevoie de acordul victimei, pentru a-i face de petrecanie. Aceasta poate fi trosnita pe cale psihica fara preaviz, atunci cand se asteapta mai putin – in somn, in baie, la ofiterul starii civile sau la ospat. Pe undeva si semnatarul acestor randuri a avut – fara voia sa! – oarecare contributie in privinta localizarii extrasenzoriale a tintelor umane.

 

Dumnezeu imi este martor, nu aveam de unde sa stiu ca modestele mele stradanii in domeniul cercetarii teledetectiei extrasenzoriale urmau sa fie folosite si la asemenea treburi reprobabile. In ce consta, in fapt, deosebirea dintre killerii PSI de tip hollywoodian, zugraviti cu lux de amanunte in literatura de specialitate accesibila publicului larg si ucigasii PSI autentici, disimulati cu parsivenie pana si in unele lacasuri unde smerenia si buna-cuviinta te indeamna sa scoti palaria din cap, sau sa-ti lepezi incaltarile la intrare?

 

Killerul extrasenzitiv de tip hollywoodian – prezent de regula si in lucrari stiintifice serioase, menite sa implineasca setea de cunoastere a celor multi – e un ins omnipotent si cu desavarsire imbatabil fizic si psihic. Acest teribil personaj, creat special pentru dezinformarea si infricosarea celor de buna-credinta, are totul la degetul sau mic. Cunoaste cu precizie pe ce frecvente si lungimi de unda cerebrale trebuie sa actioneze la orice ora din zi si din noapte, poate penetra cu puterea gandului nadragii tuturor sepepistilor insirati de la poarta Cotrocenilor – pana la crasma Golden Blitz, bunaoara.

 

E in stare sa trimita la cele vesnice pana si un tar karatist uns cu toate alifiile, capabil sa despice cu muchia palmei ditamai oleoductul transsiberian!

 

Crima prin reducerea pulsatiilor inimii

 

In realitate, abilitatile paranormale ale killerilor PSI sunt ceva mai modeste, dar nu lipsite intru totul de latura lor terifianta. Incepand cu faimoasa KGB-ista Nina Kalughina, care intr-o prima faza exersa pe broaste asasinatul prin puterea gandului, iar apoi a trecut direct la subiecti umani recrutati din randul detinutilor de drept comun (gurile rele spun ca nu toti erau de drept comun!) si terminand cu elegantii „men in black” cu accent slav, american, evreiesc, sau mai nou – chinezesc, tehnica uciderii prin mijloace psihice a progresat, diversificandu-se totodata metodele de executie a unor persoane aflate intamplator sau nu in calea unor deziderate cu caracter politic sau de alta natura.

 

Conform unor informatii recente, un killer PSI bine antrenat, poate suprima relativ instantaneu viata unei tinte umane incomode, sau poate prelungi supliciul acesteia la cote insuportabile sub aspect fizic si psihic, in functie de instructiunile primite pentru infaptuirea respectivului act abominal. De cele mai multe ori, killerul extrasenzitiv actioneaza de la distanta asupra functiilor cardiace ale tintei sale, provocand decesul prin reducerea treptata a pulsatiilor miocardului, sau prin accelerarea contractiilor acestuia.

 

In aparenta, lucrul pare simplu; in realitate, e destul de complicat. Inainte de a actiona letal asupra tintei umane, killerul PSI parcurge un complicat proces de monitorizare extrasenzoriala a viitoarei sale victime, pentru a o surprinde intr-un moment de slabiciune fiziologica. Aceasta procedura poate dura uneori zile in sir, saptamani sau luni. Pe de alta parte, din literatura de specialitate despre interactiunile psihice la distanta nu reiese prea limpede daca acei killeri PSI scapa nevatamati din asemenea aventuri, sau raman cu sechele ce le pot primejdui sanatatea si in ultima instanta, chiar viata.

 

Manipularea energiilor psihice negative

 

La acest capitol nu ne ramane decat sa facem unele speculatii, pornind de la cateva informatii rasuflate din ascunzisurile intortochiate ale campului de lupta mental. In bransa killerilor PSI pot aparea si situatii atipice, in care rezultatele finale sa nu fie pe masura asteptarilor.

 

Din cauza efortului psihic excesiv depus de killer, se intampla uneori ca acesta sa treaca intr-o lume mai putin framantata de convulsii social-politice, iar fosta sa victima sa se puna pe picioare dupa cateva zile de spitalizare. Acest aparent neasteptat deznodamant poate fi explicat cu argumente bazate pe rationamente logice. Prin definitie, killerii extrasenzitivi actioneaza prin acumularea si proiectarea directionala a energiilor PSI negative, cu efecte profund distructive asupra organismului viu, in general.

 

Prin urmare, este normal ca in urma eforturilor depuse pentru producerea, stocarea si manipularea energiilor psihice negative, sa apara si reactii organice adverse, care sa puna in pericol viata indivizilor cu asemenea indeletniciri patogene. Cu mai multi ani in urma, un ofiter polonez informat corespunzator in domeniu, abtiguit binisor cu vodca, mi-a marturisit la popota unei unitati militare din Bydgoszcz, in nordul Poloniei, ca viata unui killer PSI nu e deloc usoara.

 

Daca nu e performant in meseria sa, risca sa fie dat afara. Dar pentru ca exista posibilitatea sa nu isi tina gura in civilie, poate da o gripa fara antidot peste el si sa-l linisteasca pentru totdeauna. Daca e prea performant, iarasi nu e bine. Sefii sai pot intra la idei si sa decida sa se descotoroseasca de serviciile sale, trimitandu-l intr-o misiune unde cu siguranta isi va rupe gatul.

 

Cacealmaua tineretii vesnice

 

In ce priveste zvonistica intretinuta cu iscusinta pe tema nemaipomenitei „tineretii vesnice” a killerilor extrasenzitivi, dobandita chipurile in urma „absorbtiei” energiilor vitale ale victimelor prin transfer bioenergeric spontan, va asigur ca este vorba de o simpla manipulare psihologica, harazita sa abata atentia de la riscurile iminente ce planeaza asupra indivizilor implicati in atari interactiuni psihice neortodoxe.

 

Prin anii ’60 am citit si eu intr-o brosura ruseasca de uz intern, asemenea aberatii; iar la inceputul anilor ’90, cunoscutul parapsiholog ucrainean, Albert Ignatenko, se lauda cui voia sa-l asculte ca, varsta biologica a organismului sau era cu 20 de ani mai mica decat cea mentionata in actele sale de identitate. Ca argument suprem, ne arata parul sau pana-corbului, in care nu gaseai un fir carunt. Pentru a nu ramane in ceata in aceasta incitanta chestiune, am cerut si parerea medicului T.S., doctor in stiinte medicale, cu vechi state in sistem cum s-ar spune, cunoscator al fenomenologiilor PSI. „Te uiti in gura kaghebistului Ignatenko? - raspunse sigur pe el, T.S.

 

„Din cauza consumului excesiv de energie psihica, astia o mierlesc de timpuriu, cand sa mai incarunteasca?!” Asa stand lucrurile, mitul hollywoodian al killerilor extrasenzitivi se cam duce pe apa sambetei, iar meseria ca atare nu pare foarte atragatoare. Pentru moment, sa ne retragem cu discretie din culisele campului de lupta mental si sa incercam, saptamana viitoare, sa deslusim cateva dintre tainele caselor malefice, in care locatarii se simt nefericiti - fenomen sesizat din ce in ce mai frecvent in randul comunitatilor umane din medii urbane.

 

 

material preluat cu acordul rudan.ro - jurnal paranormal

 
Adauga link partener | TV Online  | Saci aspirator  | Calculator Timbru Mediu Calculator Timbru Mediu | Tractari Auto Rami  | Sac aspirator  | Saci de aspirator  | Web Design Bucuresti  | Revista online pentru femei  | Mireasa pentru fiul meu  | Transport containere  | Wordpress Complet Wordpress Complet | Ghidul frumusetii tale! Ghidul frumusetii tale! | Tractari auto ieftine  | Clinici de fertilizare din Romania Portal - Clinici de fertilizare din Romania | Narghilea Narghilea | Casa DEX Casa DEX | Fara contabilitate Fara contabilitate | Cine sunt Cine sunt | 

Ramai cu noi

Partenerii Nostri

 • Diana, zeita dorintelor tale secrete
 • Totul despre Avon
 • lenjerie
 • SXC photos
 • Totul despre Dragoste
 • TUK TUK
 • A New Girl - Pentru Fete
 • www.PerfectLady.ro
 • Bijuteriile zodiei
 • fitedefetite
 • Travelers Way
 • Catalog Avon

 • Catalog Avon