La inceputul anilor 2000 aparea in vanzare un program PC cu adevarat magic: "Cosmopolitan Virtual Makeover". Puteai sa te machezi si sa-ti schimbi tunoarea dupa bunul plac iar rezultatul sa-l tiparesti pe coperta binecunoscutei reviste Cosmopolita.

Programul a fost un urias succes, in loc sa ma tund si apoi sa sufar puteam sa incerc mii de tunsori si combinati inainte de a taia primul fir de par. Programul a dat nastere unei intregi familii de programe care in mod firesc astazi au devenit online.

Daca te gandesti "cum sa ma tund?", nu te poti hotari, sa fie lung sa fie scurt, daca scurt, ce culoare sa fie iata un program de makeover care o sa te ajute un pic. Alegi tipul tau de fata si schimbi tunsorile pana rezultatul te va face sa sari in sus de bucurie. Schimbi tunsoarea, coafura si la fel de usor schimbi si culoarea parului. Poti sa asortezi totul cu o perecte de ochelari sau o palarie sic.

Iata 7 programe magice disponibile gratis online:

1 Uk hairdressers

2 Divahair (romania)

3 Cosmopolitan

4 Beautyriot (cu logare)

5 Make over solutions

6 Instyle (stilul vedetelor)

7 Ivillage

Daca aveti instalat programul Photoshop puteti realiza toata munca manual.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro