Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

Tricouri de fite

 Tricourile se pot comanda pe adresa de mail

 

 

 

Daca nu te ia somnul noaptea, psihologul iti recomanda sa numeri oi: "o oaie, doua oi, trei oi..". Sincer, nu inteleg de ce, pentru ca daca te apuci sa numeri oi trebuie sa o faci cu simt de raspundere si sa nu pierzi vreuna. Asa ca cel mai bine este sa ti le imprimi pe tricou, una peste cealalta sau cealalta peste una, dupa cum aveti chef si imaginatie. De fapt, imaginatia este suficienta, pentru ca munca o facem noi pentru voi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Highlander... sau Nemuritorul... sau Scotianul... La final nu poate ramane decat unul. Iar pe acela il poti comanda chiar tu...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La inceput a fost Tricoul… si Tricoul era simplu… si simplitatea il facea dragut. Apoi au venit volanasele si tricourile s-au transformat in niste hainute chic care pot fi purtate deopotriva la munca si la o receptie pretentioasa. Un tricou simplu cu volanas din dantela, aplicat manual, si cu o brosa lucrata tot manual iti da un aer sexi si inocent.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Intrebare: Ce este rotund, mic si se pune pe un tricou?

Raspuns: Un elefantel ceainic cu toarta si cu fusta din dantela.

PS: Arata-mi barbatul ala care n-ar vrea sa apuce elefantul de... toarta... 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai demult se colectionau timbre si fiecare avea cate un clasor bine pus la punct. Dar vremurile au trecut si ai la dispozitie un tricou pe care sa imprimi nu doar timbrul ci intreaga fata unei scrisori, cu stampila cu tot. De ce ai face-o? Pentru ca este chic si pentru ca orice scrisoare are 2 parti: pe fata scrii adresa destinatarului... iar pe spate... pe acolo se deschide plicul... Prietenii stiu de ce. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Visul unei nopti de-o vara: sa fii domnisoara de onoare pentru cea mai buna prietena. Si sa-ti porti visul ori de cate ori doresti. Imprimat pe culoarea care-ti place mai mult.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Buze senzuale si ochi acoperiti de borurile unei palarii. Chipul unei doamne cu adevarat elegante. Iar palaria poate fi si sub forma unei brose aplicate pe tricou. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Niciodata nu te-ai gandit ca pasiunea ta pentru pantofi iti va scoate in cale o modalitate de a te bucura de atingerea lor in fiecare zi. Modelele de pantofi pot fi variate, iar tricourile pot avea culori diferite.

 

 

 

 

 mai multe produse gasiti pe http://fitedefetite.wordpress.com/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro