Top 5 intrebari stupide realizat de MihaiBendeac

Intrebari fara raspuns, intrebari pe care ar fi intelept sa nu le pui vreodata.

1."Ma mai iubesti?"

... denota un soi de prostie... Ai nevoie de asigurari? Pai daca ai nevoie de asigurari, belive me, partida e pierduta de mult. Poti sa treci la urmatorul...

2."Tu faci dragoste cu mine sau sex?"

.. la fel. Ce sa raspunzi la o asemenea intrebare? Pai, draga meaa, cand te f... in c... sa stii ca te f... cu iubire, deci fac dragoste; totusi la partea cu sex oral sunt cam animalic. Acolo parca fac sex. Nu stiu, sunt asa confuz... Cred c-o sa ma duc la alta o perioada ca sa vad diferenta si-ti raspun dup-aia.

3."Ti-ai da viata pentru mine?"

... daca mai intrebi ceva atat de siropos si cretin nu numai ca nu mi-as da viata pentru tine dar parca ti-as lua-o pe-a ta!

4."Toate prietenele mele se marita"

... pai marita-te si tu. Gaseste unul care sa nu bea si care sa nu te bata si baga o nunta, toarna 3 copii and be happy. Cat de cretina sa fii sa vrei mariti doar ca sa nu ramai "proasta satului"? Iti garantez eu ca sunt sanse mult mai mari sa ajungi "proasta satului" daca nu cunosti bine de tot ce iei.

5."Dintre toate femeile cu care te-ai culcat cu care te-ai simtit cel mai bine?"

... ce barbat ar raspunde "cu una Geta,n-o stii tu!"?

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro