Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

 Ti-e teama?

Joi,  11 Nov 1999 10:39:35 +0200

Ti-e teama de mine? Nu stii exact ce simti? Vrei sa te retragi pana cand iti vei clarifica sentimentele? Ar trebui sa-mi spui.  Sa nu ma lasi pe mine sa ghicesc.  Putem  salva ceva din prietenia noastra,  daca din dragoste nu putem.  Crezi ca ma voi supara? Am vazut de altfel ce ai ajuns sa crezi.  Cum  a fost posibil  macar sa si gandesti asa ceva? Asta am ajuns?. . .  Crezi oare ca voi pleca fara sa ma uit innapoi? Ca nu vom mai fi prieteni? Ca totul se va termina tocmai cand  abia incepuse?. . .  

Ioana,  nu privi inapoi,  ci doar innainte.  Vei ramane femeia care va conta mereu cel mai mult pentru mine.  Nu stiu ce trebuie sa facem,  dar daca nu facem ceva simt ca ne vom departa,  treptat.  Am ajuns sa ocolim amandoi anumite subiecte.  Este doar inceputul.  Chiar daca vei dori sa ramanem doar prieteni,  asta nu inseamna ca voi inceta sa te iubesc.  Sau sa-ti spun lucrul asta.  Nu pot sa ma prefac ca nu te iubesc sau ca nu te doresc.  Sunt sentimentele mele.  Ultimele mele legaturi cu lumea.  Tot ce a mai ramas frumos in mine.  Dar nu te pot obliga sa ma iubesti.  Daca tu nu simti dragostea in interior,  daca tu nu simti fiori atunci cand ne vedem,  daca tu nu-ti doresti sa fii cu mine,  atunci nu te forta.  Nu incerca sa-ti impui ideea de a te indragosti de mine.  Risti sa nu mai simti nimic.  Risti sa nu afli niciodata ce este dragostea cu adevarat,  dincolo de acel sex pe care tu l-ai innaltat pana la categoria de dragoste.  

E dureros ca o femeie deosebita ca tine sa nu doreasca iubirea si sa se multumeasca doar cu sex.  Din cand in cand sau. . .  Sa nu uiti Ioana,  esti o femeie speciala.  Ai spus ca nu stii de ce m-am indragostit de tine.  Si ca ai incercat sa ma intelegi.  M-am inrdagostit pentru ca am simtit forta din tine. Forta care ma completa dar pe care nu o lasai la suprafata,  de teama si din complexe.  Erai ceea ce asteptasem de atatia ani.  Si esti Ioana.  Si vei fi mereu,  indiferent daca pasii nostri se vor desparti.  Oricum,  eu voi ramane langa tine.  Si o parte din mine va fi in acea micuta statueta care  se va bucura la fiecare atingere a ta.  Te iubesc si nu mi-e rusine de mine sau de sentimentele mele.  Vreau sa te vad fericita si nu suparata sau necajita.  Si daca vei fi fericita doar prin retragerea mea. . .

Buna dimineata

Vineri,  12 Nov 1999 07:14:34 +0200

In noaptea asta te-am vazut cum dormi.  M-am apropiat de tine si te-am mangaiat pe par.  Apoi am plecat ca o umbra. . .  Astazi o sa lucrez toata ziua.  Simt nevoia sa  ma afund in munca.  Sa nu mai am timp de altceva.  Mereu am facut asa si intotdeauna am stiut ca gresesc.  Daca ocolim problemele,  daca le ignoram,  asta inseamna oare ca ele nu vor mai fi? Ne mintim singuri.  Prin traditie,  as putea spune.  Somn usor,  Ioana.  

Femeile savante

Vineri,  12 Nov 1999 20:28:22 +0200

Bineinteles,  este un anti-pleonasm.  Sa nu ma contrazici. . .  Si nici sa nu o consideri un atac la adresa  <gruparii> din care faci parte.  Iar prietenele mele - tu si Ana - nu intrati in clasificarea mea.  In ce va priveste sunt prea subiectiv ca sa pot da un raspuns clar. . .  In urma cu mai bine de 10 zile,  m-ai intrebat daca o sa mergem sa vedem piesa.  Si ti-am raspuns ca,  daca iti face placere sa mergi cu mine,  voi fi onorat sa te insotesc.  Probabil ca ai luat raspunsul meu in deradere. . .  Ca si la intalnirea ratata.  

Oricum,  eu am facut un schimb de tura in asa fel incat sa fiu liber sambata dupa-amiaza.  Dar,  daca tu nu ma vei suna si nu vei mai aminti de piesa,  eu nu o voi face.  Nu vreau sa crezi ca te fortez sa te intalnesti cu mine si ca profit de orice  motiv ca sa iti dau intalnire.  Vorbim mai tarziu,  acum am putina treaba.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro