Tendita in materie de coafuri si tunsori pentru anul 2008 este aceea de look aparent neglijent.

Astfel, suvitele egale care faceau furori in anii precedenti sunt inlocuite de liniile asimetrice si neglijente, iar tunsorile simple, cu breton, inlocuiesc cu succes look-urile complicate.

Un amanunt important al noilor coafuri este volumul, indiferent de cat de lung sau scurt este parul. In acelasi timp, parul ondulat revine cu putere si va impune tendintele din a doua jumatate a anului 2008.

Pentru parul mai lung, la ondulare se vor folosi biguduiri mari puse doar pe varful parului, obtinandu-se in felul acesta niste bucle rebele si mari.

Barbatii cu parul foarte scurt pot apela la tunsori cu model asimetric pentru a impresiona femeile. In acelasi timp femeile cu par mic vor apela la volum si la par tuns inegal, asimetric. Este un look interesant chiar daca putin neobisnuit, iar barbatul poate lua oricand tunsoarea ca apartinand unei femei neglijente cu parul ei. Pentru ca, desi e greu de recunoscut, o femeie cu parul rebel atrage mereu atentia barbatului asupra sa, dar doar o femeie cu o coafura clasica poate pastra barbatul langa ea mai mult timp.

Si asta pentru ca barbatul vrea o femeie care sa-i asigure o stabilitate psihica, iar coafurile cu aspect neglijent nu sunt tocmai ceea ce vor barbatii sa vada langa ei – eventual doar uneori, dimineata cand se trezesc.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro