Tehnici de marire a sanilor

Cele mai multe dintre femei isi doresc niste sani care sa faca barbatii sa intoarca capul dupa ele pe strada. In primul rand, acelea trebuie sa constientizeze ca niste sani mari au efecte negative in timp asupra coloanei vertebrale. Da, barbatii te vor dori si vor face totul pentru tine doar ca sa reuseasca sa puna mana pe sanii tai, dar in timp, dupa 35-40 de ani vor aparea probleme majore, ajungandu-se la hernii de disc, scolioze sau alte boli grave ale spatelui.

Deci recomandarea mea, ca specialist este acceptarea unor sani medii. Fiecare femeie trebuie sa aibe sanii putin mai mari decat causul palmei unui barbat. Nu vorbim de barbatii cu mana mca si care au si altceva la fel de mica ci de mainile puternice. Pentru ca barbatul vrea sa framante sanii pe care ii atinge si sa nu ajunga direct pe oasele voastre, pe pielea voastra.Cum se practica:

Asezati-va la un perete, cu picioarele sub voi, in asa fel incat sa presati cu calcaiul vaginul. Daca aveti picioarele ceva mai rigide si nu puteti ajunge cu calcaiele la vagin, folositi un obiect intermediar, de preferat o minge sau chiar o oala din bucataria casei. Nu apasati foarte tare dar nici incet: trebuie sa simtiti usoare furnicaturi in zona.

Dezbracati-va de tricou si ramaneti in pielea goala. Frecati-va palmele una de cealalta pentru a va activa centrii energetici din ele, apoi incepeti sa masati usor dar ferm sanii.

Miscarile rtebuie executate dinspre exterior spre interior (atentie, daca faceti miscarile invers, efectul este de micsorare). Miscarea in sensul acelor de ceasornic permite aducerea unei parti din pielea de pe spate in zona sanilor, marindu-i pe acestia. Exercitiul trebuie efectuat zilnic, de 2 ori pe zi, dimineata si seara, minim 15-20 de minute. In 5-6 luni, veti purta un alt sutien, categoric marime mai mare.

La ora actuala exista o serie de produse care pot mari sanii, dar majoritatea dintre ele sunt insuficient testate. Asa ca cel mai eficient ramane urmatorul exercitiu care, efectuat cu constiinciozitate si regulat va permite femeii respectiva sa aibe niste sani putin mai mari si mai fermi. Nu trebuie sa uitati de exercitiile care intaresc sanii si pe care le puteti face acasa cand sunteti singure – cele care isi permit sa mearga la sala, cu atat mai bine. Mai exact, stand intinse pe spate, prindeti in ambele maini cate o sticla de jumatate de litru plina cu apa. Faceti cate 3 serii din urmatoarele exercitii.

1. Impingeti sticlele din dreptul sanilor in sus, pana la nivel maxim si apoi coborati bratele;

2. Tineti bratele ridicate, cu sticlele in dreptul capului, apoi lasati bratele sa coboare o data pana in dreptul soldurilor. Reveniti si lasati bratele sa coboare pe spate pana ating solul (este ca si cum ati sta cu mainile deasupra capului, dar pe spate)

3. Tineti bratele ridicate, cu sticlele in dreptul capului, apoi coborati bratele in lateral pana ating solul (pana cand corpul vostru se transforma intr-o “cruce” improvizata).

Daca nu puteti face miscarile cu sticlele pline, faceti-le cu sticlele pe jumatate. Cele 3 serii trebuie sa contina fiecare cate 20 de miscari.

Autor: Dr. Ioana Vasiliu

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro