Vineri, 29 august 2008, ora 19.00, la Sala Mare a Palatului National al Copiilor se a juca spectacolul: „Avioane, trenuri si oameni in viteza…”

Un spectacol care are ca tema de dezbatere lipsa de comunicare dintre oameni, pentru ca voluntariatul inseamna nu doar distractie, ci sansa de a relationa veridic cu semenii nostri, devenind mai responsabili si mai constienti de implicarea in actiunile noastre.

Un spectacol care vorbeste despre bucuria de a nu fi singur, de a avea alaturi o echipa, despre sansa de a castiga tot ce este mai important pentru tineri: EXPERIENTA.

Si, in fine, un spectacol despre tot ce este eronat in aceasta societate dar si despre sansa oricarui tanar de a corija aceste erori.

Spectacolul „Avioane, trenuri si oameni in viteza…” organizat de tineri voluntari din A.T.R.C.N. alaturi de o echipa a Teatrului Metropolis.

Intrarea libera

Cu ocazia celei de-a III–a editii a Programului de voluntariat pentru Bucuresti „Cultura si Normalitate III”,precum si a celor „90 de cuvinte pentru Romania”, mesaj cuprins in Manifestul A.T.R.C.N.  ce va fi adresat institutiilor publice vineri, 29 august 2008, printr-o scrisoare deschisa.

Evenimentul este organizat de A.T.R.C.N. si Teatrul Metropolis cu sprijinul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB).

La eveniment vor participa Inspectorul general, Stelian Fedorca, reprezentant al ISMB, precum si reprezetanti ai Primariei Municipiului Bucuresti;

cele doua institutii fiind sustinatoarele programului de voluntariat „Cultura si Normalitate III”.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro