Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

 

Departe de a fi calmi, Taurii sunt persoane care se infierbinta usor, mai ales cind cineva este de alta parere decat a lor. Cu toate acestea, persoanele din aceasta zodie sunt cu picioarele pe pamant si le place viata calculata, programata chiar. Lucru care, de cele mai multe ori ii face sa se arunce in bratele oricarei aventuri, bucurosi de orice escapada le iese in cale, gata oricand sa profite de libertatea sexuala pe care singuri si-o aroga.

Pasionali si geloasi, Taurii au nevoie permanent de senzatia inoirii, de un aer de prospetime, care sa-i scoata din rutina de zi cu zi.

Pentru asta, cel mai bun parfum trebuie sa contina neaparat mirosuri florale si de fructe proaspete. Amestecuri de citrice, mosc, smirna, tamaie si smirna, pot trezi pasiuni inca neexplorate de nativii din Taur. Iar parfumul florilor de bujori si de crini poate asigura o noapte de neuitat celui ce le ofera.

Taurii fac parte din categoria persoanelor senzitive. Senzitivi sunt persoane extrem de sensibile – dupa cum sugereaza si numele - preponderent visatoare, care traiesc prin senzatiile pe care, daca nu le percep din exterior, le creeaza in interiorul lor. Senzitivii reactioneaza la cuvinte care descriu senzatii, emotii, trairi spirituale sau de alta natura. “Simt ca…”, “am senzatia ca…”, “presupun ca…”, “sunt sigur ca…”.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro