TAUR-BERBEC: Pe plan profesional vor face o echipa buna, reusindu-le orice proiect pe care si l-au propus. Ambii sunt manati de aceleasi dorinte de realizare, cu atat mai mult cu cat orgoliul lor este in joc. Impulsivitatea si energia berbecului se va izbi de prudenta si pragmatismul taurului, lucru care le va face imposibila convetuirea. Exista sanse ca relatia sa mearga numai in cazul in care taurul va reusi sa cedeze conducerea berbecului.

 

TAUR-TAUR: Ambii au aceleasi idei si concepte legate de familie si de viata. Sentimentali, practici, visatori, vor reusi cu mult tact sa depaseasca situatiile nefavorabile. Pot aparea unele probleme daca nu vor invata sa mai cedeze uneori, acceptand si parerea celuilalt. Incapatanarea le va fi un mare dusman, dar si un aliat daca vor dori sa o foloseasca in favoarea lor.

TAUR-GEMENI: Economul si sistematicul taur nu va accepta prea mult timp risipitorul si imprastiatul geaman doar daca cel din urma va invata cate ceva de la primul. Daca nu, cu toata inteligenta lui, ii va lasa o impresie destul de proasta taurului, acesta considerandu-l superficial, fals, neserios. Gemenii sunt prea departati de familie, pe cand taurul este un casnic. Au destul de putine lucruri care sa-i uneasca si drept urmare nu este o relatie care sa reziste.

TAUR-RAC: Ambii nativi sunt prudenti, sentimentali, au multa caldura sufleteasca, familisti, ceea ce va face ca relatia sau casnicia lor sa fie una fericita. Au aceleasi valori si principii de viata reusind sa se copleteze reciproc. Trebuie luat in calcul un singur lucru de unde pot aparea divergente si anume: taurul va trebui sa menajeze sensibilitatea racului.

TAUR-LEU: Exista intre acestia o atractie fizica, iar taurului ii va placea la nebunie personalitatea si stralucirea leului din societate. Divergentele vor aparea atunci cand leul va dori sa iasa in evidenta iar taurul nu va accepta prea usor firea navalnica, tumultoasa, nestapanita, colerica si violenta a leului. Poate exista si o relatie, cu conditia ca ambii sa isi accepte si sa-si inteleaga defectele si calitatile, iar taurul sa-i ofere mai multa libertate leului.

TAUR-FECIOARA: Prudenti, calculati si rigurosi, calitati care-i vor uni pe cei doi nativi, avand o relatie buna in ansamblu. Ambele sunt semne de pamant, pragmatice si eficiente. Fecioarele vor lua lectii de rabdare de la taur, vor aprecia forta acestuia si se vor lasa modelate. Impreuna fac mai mult decat separat. Pot aparea probleme daca fecioara nu va invata ca rabdarea taurului are o limita, incetand cu criticile si cinismul specific. Exasperat de pisalogeala fecioarei, taurul va pleca fara sa priveasca in urma.

TAUR-BALANTA: Dominati de planeta Venus si apreciind tot ceea ce este bun si frumos in viata, raporturile sunt deseori bune. Eleganta, confortul, gustul pentru frumos ii va uni. Totusi in ciuda acestor aspecte relatia nu va fi una reusita. Taurul va fi uneori agasat si obosit de lipsa de exactitate a balantei, de superficialitatea acesteia, iar aceasta, chiar daca apreciaza caracterul putenic al taurului, nu va accepta posesivitatea, considerandu-l de multe ori prea dintr-o bucata.

 TAUR-SCORPION: Sunt la fel de puternici, duri si sensibili in acelasi timp, astfel incat pot avea o relatie cu totul speciala care poate dura. Se inteleg bine din punct de vedere sexual, admirandu-se reciproc. Au principii asemanatoare in ceea ce priveste caminul, dragostea, viata cotidiana, identificandu-si chiar si idealuri comune. Vor aparea situatii explozive daca nu vor invata sa-si stapaneasca si sa-si gestioneze sentimentul de gelozie, banuitor.

 TAUR-SAGETATOR: Taurul este prea posesiv pentru neastamparatul, zvapaiatul sagetator, determinand raporturi tensionate. Sagetatorul are nevoie de libertate si de schimbare in timp ce taurul are nevoie de stabilitate si de posesivitate. Dorintele sagetatorului vor starni gelozia taurului. Sansele de reusita ale relatiei sau casniciei sunt putine, nativii avand doar afinitati profesionale.

TAUR-CAPRICORN: Daca taurul va reusi sa inteleaga raceala si rezerva capricornului, convingandu-se ca acestea sunt numai aparente, pot forma o legatura armonioasa. Ambii sunt tenace si puternici, muncitori si metodici iar capricornul va avea de invatat de la taur pe toate planurile aducandu-i acestuia multa implinire. Initial pot exista dificultati dar metodic cu rabdarea caracteristica taurului acestea vor fi inlaturate descoperind frumusetea acestei relatii.

 TAUR-VARSATOR: Caractere total diferite. Taurul este cel legat de casa, stabil si lent, in timp ce varsatorul este activ, imprevizibil, mult prea sociabil, ascuns. Au in comun doar incapatanarea care nu le va aduce decat neplaceri. O relatie care nu poate fi recomandata.

TAUR-PESTI: Relatie buna deoarece ambii nativi iubesc linistea caminului si mediul familial. Taurul este iubitor si protector iar pestele romantic si imaginativ. Toate acestea se vor intimpla numai daca taurul ii va acorda sansa pestelui de a iesi din rezerva sa. Va descoperi un partener intuitiv, sentimental, senzual si familist, ceea ce nu va face altceva decat sa se bucure pentru ca a descoperit un asemenea partener. Siguranta si dependenta pestilor, fara de care ar fi perturbati, vor fi satisfacute de protectorul taur.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro