Bolnavi de... hamburger

O statistica efectuata in S.U.A.  arata ca in fiecare an mor in jur de 300 de persoane din cauza... hamburgerilor. Se pare ca totul este din cauza unei bacterii care povoaca moarte in chinuri a doritorilor de hamburgeri. Totusi, tinind cont de numarul mare de consumatori de carne de vita fata de numarul mic de decese, se pare ca e vorba doar de anumite persoane, la care bacteria gaseste conditii optime de manifestare. Sau sa fie doar anti-reclama folosita de ceilalti crescatori de animale, ca sa-si distruga concurenta?!

Perne contra insomniei

Chinezii trateaza unele forme de insomnie cu perne de... ghips. Se pare ca acestea sunt singurele remedii pentru unii pacienti, insomnia fiind o boala care afecteaza un numar mare de chinezi. Desi se considera ca majoritatea cauzelor care provoaca insomnia sunt de origine psihica, multi terapeuti chinezi considera ca actionind asupra organismului, intr-un anumit fel, pot determina o reactie in plan psihic, ca mod de raspuns al corpului la stimularile externe. Si totusi, parca nu te mai ia somnul cand te gandesti ca ai putea dormi pe asa ceva...

Iglu care tine de... sete

Englezii au construit un iglu imens care are forma unei sticle cu votca. Camera este tipic britanica, imensa - se poate sta in picioare – si a fost construita in cadrul unei campanii dusa de o firma producatoare de bauturi alcoolice si al carui slogan spunea ca vodca in cauza este mai buna consumata la temperatura de 0*C. Daca a tinut sau nu campania, nu se stie. Dar e destul de greu sa bei votca cu degetele inghetate.

Sa nu tunzi prea scurt

Pare a fi porunca pentru frizerii iranieni. Numai pentru cei care tundeau femeile... baieteste. Un frizer care a incalcat recomandarea a fost arestat impreuna cu asistentul sau care s-a dovedit a fi... femeie. Cele care apelau la serviciile frizerului isi permiteau sa nu mai poarte val, lucru interzis de religia islamica, care le obliga pe femei sa-si acopere parul cu voal si sa poarte rochii lungi in public.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro