Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita
LEUL TEMPLULUI SAU CAINII DE PAZA - care apare in multe culturi ca fiind paznic al intrarilor marilor cladiri sau edificii (inclusiv poduri) - exista si sub forma de statuete care au rol protector daca sunt asezate la intrarea in casa, langa usa sau in fata usii. Daca sunt afara, in curte, plasati-i cu fata spre poarta de la intrare sau spre strada. Daca sunt in interior, plasati-i cu fata spre usa care se deschide afara. Acest simbol reprezinta gardianul casei, tinand departe pericolul si raul de casa pe care o pazesc. Folositi numai statuete din piatra, niciodata din materiale artificiale. Trebuie asezati intotdeauna la intrare, cu fata spre cel care intra.

BUDHA - Statuetele lui Budha apar in nenumarate ipostaze: Budha al fericirii, Budha cu copii, Budha inteleptul, Budha al abundentei. In functie de aspectul figurinei de piatra, Budha atrage trasatura simbolizata de statueta. Pentru o viata de familie fericita, luati un Budha inconjurat de copii. Pentru o stare materiala mai buna luati un Budha al prosperitatii (reprezentand un Budha imbelsugat, gras, rodnic, ce inspira bunastare). Pentru o viata fericita si vesela luati un Budha care rade. Nu trebuie asezat pe podea, ci intr-un loc ridicat de la sol. Se spune ca, daca ii este impartastita o dorinta, ajuta la indeplinirea ei. Pot fi amplasate oriunde in casa.

DRAGONII sunt un simbol extrem de important in feng shui. Statuetele reprezentand dragoni pot fi amplasate oriunde in casa, cu exceptia dormitoarelor. Atrag norocul asupra familiei in care se afla si asigura succesul. Pot fi asezati si in birourile in care va desfasurati afacerile, considerati a fi un simbol al succesului. Au efect maxim daca ii asezati in partea de est a biroului. Exista si variante combinate cu simbolul dragon: corp de cal cu cap de dragon, corp de testoasa cu cap de dragon, fiind o combinatie intre mai multe simboluri, dintre care dragonul este simbol de protectie, simbol de putere si autoritate si reusita, ce poate invinge orice pericol. Protejeaza casa, atrage norocul si succesul si este simbol al succesului in viata prin forte proprii.

COCOSUL este un simbol al succesului in cariera, inspira competitie si lupta pentru putere si faima. Atrage succesul in afaceri, in cariera si in competitie.  Trebuie asezat in zona de nord a camerei - zona carierei - sau in cea de sud - zona faimei - pentru a atrage si mentine succesul socio-profesional si pentru a va mari sansele de reusita in cariera

ELEFANTUL este simbol al intelepciunii, puterii si prudentei, dar este si aducator de noroc. Este simbol al puterii si energiei pozitive, atrage succesul in cariera. Ar trebui asezat in zona de nord a camerei, in zona carierei.  

TESTOASA - Siragurile cu 8 broaste testoase sculptate in piatra sunt simbolul sanatatii si al longevitatii. Daca sunt asezate in estul incaperii sau al casei, pe perete, atrag energile pozitive pentru o viata sanatoasa. O broasca testoasa sculptata in piatra sau cristal asigura protectie casei in care se afla. Asezata in nordul incaperii sau casei atrage prosperitate si noroc in cariera.  

BROSCUTA CU BANUT NOROCOS - este unul dintre cele mai puternice simboluri aducatoare de succes financiar. Broasca este semn de bogatie, si poarta in gura un banut chinezesc. Aduce noroc la bani, bogatie, castiguri, amelioreaza planul fiannciar. Poate fi asezat in zona de sud-est a camerei sau in birourile oamenilor de afaceri sau alte locuri in care desfasurati activitati comerciale: magazin, biroul in care va primiti clientii, langa casa de incasari etc.  CUMPARA FIGURINA DIN JAD REPREZENTAND BROSCUTA CU BANUT NOROCOS
RATUSTELE MANDARIN sunt un simbol al dragostei si cuplului. Atrag succesul in viata sentimentala si ajuta la pastrarea armoniei in cuplu. Ar trebui asezate doua ratuste in coltul de sud-vest a camerei sau in dormitorul conjugal.  

BOLURI CU APA, FANTANI DE INTERIOR
In arta Feng Shui, apa curgatoare atrage prosperitatea si norocul locuitorilor casei. Nu ajunge o fantana in exteriorul casei, ci protectia apei trebuie adusa si in interior.  Totusi, elementul apa trebuie asezat in acele locuri din incapere/casa ce corespund elementului apa: ca element de activare, de mentinere sau ca element specific: nord, sud, est, sud-est.
Apa curgatoare activeaza energiile chi si pastreaza umiditatea atmosferei. Ea face ca lucrurile sa fie in permanenta miscare, pe cand apa statuta induce pasivitate.

Fantanile nu sunt recomandabile pentru zonele in care se cere liniste: dormitor, camera de studiu, pentru ca sunetul apei curgand poate fi deranjant.

In lipsa fantanilor special amenajate ca elemente de decor, va puteti pune imaginatia la treaba folosind boluri de apa proaspata pentru a crea un decor armonios: un bol cu apa in care ati picurat esente parfumate pe care plutesc flori sau lumanari colorate. In apa scufundati si cateva pietre de rau sau cristale semipretioase.  


MONEDE FENG SHUI. MONEDE CHINEZESTI.

Este un talisman de noroc recomandat in arta traditionala Feng Shui. Atrage prosperitatea in casa purtatorului. Centrul patrat simbolizeaza pamantul iar cercul este simbolul cerurilor. Se spune ca poate implini o dorinta foarte importanta atunci cand i se cere.
Numarul monedelor este important, de aceea e bine sa aveti 1, 3, 6, 9 monezi legate intre ele.
 •  3 monezi prinse pe o ata rosie atrag norocul la bani (trebuie purtat in portofel);
 •  6 monezi pe o ata rosie au rol protector si atrag ajutorul persoanelor importante;
 •  9 monezi pe o ata rosie atrag norocul (la general)
Pot fi asezate:
 •  langa usa de la intrare pentru a atrage succesul financiar in casa
 •  in bucatarie deasupra sau langa aragaz (care este simbol al prosperitatii)
 •  pe peretele din fata mesei de lucru (pentru a-l vedea permanent in fata ochilor)
 •  in coltul de sud-est al incaperii pentru a atrage bogatia
 •  in coltul de nord vest al incaperii pentru a avea relatii bune cu ceilalti
 •  in partea de sud a incaperii pentru a atrage faima
 •  in partea de nord a incaperii pentru a avea succes in cariera

CLOPOTEILOR DE VANT
CLOPOTEII DE VANT - Clopotei tubulari metalici, ceramici sau din lemn care produc sunete in bataia vantului. Au scopul de a restabili armonia si vitalitatea mediului in care sunt amplasati. Atrag norocul si prosperitatea in casele in care sunt amplasati. Activeaza zonele mentionate pe harta Ba-Gua sau scad inflentele unor zone cu efecte negative: colturi, grinzi.
In arta Feng Shui, toate obiectele care produc sunete (diapazon, boluri de metal sau de cristal, clopotei, gonguri, talgere) au darul de a atrage energiile pozitive si de a le imprastia pe cele negative. Orientalii aseaza clopotei in gradina, in veranda, in fereasta, fiecare adiere de vant declansand un sunet placut.
Amplasati clopotei de vant in ferestre, pe balcon, in holul de la intrare, in camera copiilor sau in orice alta incapere in care locuiti frecvent. Este de asemenea indicat sa fie asezati in colturi in care de obicei se poate acumula energie chi - unghere intunecate, depozite, debarale.
Sunetele pure, vibrante, ca cele produse de aceste obiecte, clarifica si purifica mediul, imprastie acumularile de energie chi din zonele in care sunt amplasati clopoteii, restabilind armonia energetica in incapare. Sunetul clopoteilor reduce surplusul yang din incapere pentru a intra in armonie cu energia yin. Clopoteii sunt acordati pe divese game si tonalitati - acute sau joase - cu un numar variat de tuburi. Cel mai pur si mai penetrant sunet este asigurat de clopoteii tubulari din metal, care nu isi pierd claritatea sunetului cu timpul. Alegeti clopoteii cu sunet pur, acordat pe lungimea dv. de unda - urmariti sa va placa sunetul lor atunci cand ii cumparati, nu luati clopotei cu sunete la care nu rezonati (prea inalte, prea joase, prea stridente etc).
Pentru a va asigura o permanenta echilibrare energetica in incapere, produceti periodic sunete cu ajutorul clopoteilor prin toata incaperea, prin colturi, prin ungherele inaccesibile, prin dosul mobilelor sau prin zonele ascunse.

Numarul tuburilor este important in arta feng shui. Clopoteii cu 4, 6, 8, 18 tuburi atrag norocul. Pentru eliminarea energiilor negative sunt recomandabili clopoteii cu 5 tuburi.
Exista mai multe variante de clopotei de vant: din metal, bambus, portelan, cristal etc.
Este recomandabil ca in incapere - in interior - sa amplasati clopotei din metal sau ceramica - iar in exterior - clopotei din bambus.
 • Clopoteii metalici sunt recomandabili pentru zonele de nord, nord-vest si vest.
 • Clopoteii metalici asezati in nord activeaza zona carierei. Nu amplasati clopotei din metal in colturile reprezentate de elementul lemn.
 • Clopoteii din bambus sunt recomandabili pentru sud, sud-est si est.
 • Clopoteii de lemn asezati in coltul de sud activeaza zona faimei.
 • Clopoteii din ceramica sunt recomandabili pentru zona de sud-vest, nord-est si centru.
 • Clopoteii ceramici asezati in vest activeaza zona copiilor, iar in nord-vest - zona relatiilor.
 • Clopoteii albastri asezati in mijlocul peretelui de nord al incaperii activeaza zona carierei.
 • Clopoteii verzi in coltul de sud-vest al casei sau biroului atrag si mentin succesul financiar, iar acasa - mentin un nivel constant al veniturilor.
 • Clopoteii rosii in mijlocul peretelui de sud al biroului atrag si mentin faimei afacerii dv., publicitatea, reputatia, recunoasterea, clientii.
 • Clopoteii argintii sau albi asezati la mijlocul peretelui de vest al biroului atrag si mentin un flux constant de idei la locul de munca, iar acasa - atrag sansele de a avea copii sau mentin o buna comunicare cu copiii.
 • Clopoteii roz sau rosii asezati in coltul de sud-vest al casei atrag sau mentin dragostea si armonia in cuplu iar la serviciu - buna intelegere si armonia intre colegi.
 • Clopoteii albastri sau verzi asezati la mijlocul peretelui de est al camerei atrag sau mentin o stare de sanatate buna a membrilor familiei.
 • Clopoteii albi, negri sau gri asezati in coltul de nord-vest al incaperii atrag sau mentin protectorii si colaboratorii de incredere.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro