Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

In urma unor sedinte de psihoterapie,

Un barbat si-a parasit familia si a devenit predicator

 

Despre casnicie se spune ca ar fi institutia cea mai apreciata de oameni, iar copiii rezultati in cadrul ei reprezinta implinirea unei anumite persoane. Si totusi, sunt oameni care neaga eficienta legaturii conjugale, sustinind ca aceasta, in fapt, inseamna limitarea profesionala a persoanelor si deci, inevitabil, decaderea, in timp, a societatii.

Alin si Mirela Iancu erau casatoriti de 7 ani si aveau doi copii superbi de cinci si respectiv de trei ani. Singurele lor probleme se reduceau la insomniile lui Alin si la faptul ca, uneori, acesta avea crize de somnambulism. Ca sa rezolve situatia, cei doi soti au apelat la serviciile unui psihoterapeut, al carui anunt l-au luat dintr-un cotidian.

“In reclama se spunea ca trateaza exact boala de care suferea sotul meu”, spune Mirela, cu lacrimi in ochi.

Tratamentul a durat aproape patru luni, de doua ori pe saptamana. Intr-un final barbatul era vindecat de somnambulism. La nici o luna de zile dupa aceea, Alin isi parasea familia si nici rugamintile sotiei, nici lacrimile celor mici, care nu intelegeau unde se duce tati si de ce tati nu mai sta cu ei, nu l-au oprit din drumul sau.

“Spunea ca toata viata nu a facut nimic, de parca cei doi copii ai nostri nu ar fi insemnat mare lucru pentru el. Si ca el pleaca in lume sa duca cuvintul lui Dumnezeu”, povesteste Mirela. “Sunt convinsa ca totul i se trage de la acel terapeut care cine stie ce i-a bagat in cap, pentru ca nu mai era el insusi. Era un barbat care ma privea cu ochi straini si pe care nu-l mai impresionau copiii nostri”.

Luni de zile cei doi micuti isi intrebau mama unde e tati si cand o sa vina, iar de multe ori stateau amandoi la geam si il asteptau, tresarind de fiecare data cand o masina oprea in fata scarii. Nimeni nu l-a mai vazut pe Alin de doi ani. Barbatul nu a mai dat nici macar un telefon ca sa intrebe ce-i fac copiii. Au auzit numai, de la niste cunostinte comune, ca ar fi un fel de predicator pentru o secta si ca ar propovadui despre... valorile familiei. Iar Mirela si copiii inca il asteapta sa se intoarca acasa.

Autor: Maia

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro