Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

Pentru ca l-a facut de ras in fata satenilor,

Si-a alergat soacra cu masina

 Putini sunt cei care se lauda cu soacrele pe care le au. Din contra, majoritatea se plang ca aceste, adevarate personaje de drama familiala, nu fac altceva decat sa se amestece in viata tinerilor casatoriti, incercand sa impuna o anumita conduita proaspetei familii.

Valentin Pruteanu locuieste in localitatea Colelia, judetul Ialomita si face parte din categoria ginerilor foarte multi si adanc nemultumiti de soacra sa. Revolta sa impotriva mamei consoartei sale a crescut mai ales din momentul in care aceasta s-a mutat cu ei. Moment din care a inceput sa-si cicaleasca ginerele, fara sa tina cont ca e doar tolerata in casa acestuia. Totul a culminat cu ziua de 13 iulie cand, venind acasa in masina personala. Valentin a fost oprit pe ulita de soacra sa care, fara sa tina seama de prezenta vecinilor, a inceput sa tipe la el ca nu face nimic, ca aduce prea putini bani si ca de ce si-a luat nevasta daca nu e in stare sa o tina acasa?

In acel moment, ceva a declansat resortul interior al lui Valentin si acesta s-a urcat in masina, a bagat intr-a treia si a demarat catre soacra sa pe care a alergat-o pe ulita satului, avind intentia clara de a o lovi.

Norocul femeii a fost ca masina a derapat si a alunecat intr-un sant iar barbatul nu a mai putut s-o urneasca de acolo, cu toate eforturile depuse. In cele din urma rufele s-au spalat in familie, femeia nedepunand reclamatie la Politie impotriva ginerelui sau. Totusi, vecinii spun ca din ziua respectiva  nici nu au mai auzit-o tipand prin curte.

Autor: Anonim

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro