Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

Copilul meu clipeste foarte des 

Fetita mea de 9 ani a inceput, de vreo luna de zile sa clipeasca foarte des. Initial am crezut ca este un tic al ei si am incercat sa-I atragem atentia asupra acestui lucru, eu si tatal ei, dar fara rezultat. Ce pot face? 

Clipitul foarte des indica o stare de nervozitate, de anxietate la persoana respectiva. Fetita dumneavoastra a trecut, cu siguranta printr-un moment tensionat: ori a facut ceva si s-a speriat ori cineva a certat-o si din cauza socului a capatat acest tic. Trebuie sa mergeti neaparat la medic cu ea, mai intai la oftalmolog, pentru a va asigura ca nu sunt probleme oculare, apoi la psiholog. Nu lungiti aplicarea eventualului tratament pentru ca lucrurile se pot complica, mai ales daca tic-ul este produs de tensiunea oculara. 

In urma unei sarcini am capatat o demineralizare osoasa 

Am nascut in urma cu 3 luni si la primele analize pe care mi le-am facut a fost pus diagnosticul de “demineralizare osoasa”. Ce pot sa fac? In primul rand sa va feriti de soare. Este lucrul cel mai de baza. Apoi trebuie sa consumati alimente naturale bogate in calciu: produse lactate, legume cu frunze verzi si tofu. Si puteti urma un tratament cu Coral D o capsula de 1500 mg pe zi, timp de 3 luni, apoi de 750 mg. Foarte eficient este laptisorul de matca luat in combinatie cu dolomitul capsule (nu luati drajeuri care au in compozitie substante chimice). Si plimbati-va zilnic sau faceti alt gen de sport.

Baiatul meu are o otita cronica 

Am un copil de 12 ani si de 1 an de zile a contactat pe unul din strandurile bucurestene o otita – cum da de putina apa in ureche I se inflameaza si il doare. Doctorii i-au pus diagnosticul de otita acuta cronica supurala reactivata. Ce sa fac sa-l ajut? Daca aveti pe cineva in strainatate, trimiteti-l in cartierul chinezesc din zona respectiva sa va cumpere niste cornete speciale care se baga in ureche si se aprind. Costa undeva in jur de 15 euro cornetul si nu sunt periculoase.

Daca nu aveti rude sau prieteni in strainatate, puteti folosi remediile romanesti. Se ia o frunza de patlagina si se spala bine. I se taie codita si apoi se ruleaza incepand de la varf. Se taie putin din varful “cornetului” ca sa poata iesi sucurile si se introduce in urechea bolnava pana dimineata. Se repeta timp de 3-5 zile, pana cand durerea dispare complet.

Puteti comenta pe marginea subiectelor sau posta alte subiecte pe forum sau intrand direct pe adresa http://horoscop-astrologie.ro/forum/index.php

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro