Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

Sfanta Treime de la Densus

Biserica de la Densus este unica in sud-estul Europei. Originea ei se pierde in negura timpurilor. Unii spun ca a fost construita pe locul unde exista un templu inchinat zeului razboiului, altii spun ca ar fi fost construita de goti. Exista ipoteza conform careia, pe locul unde a fost construita biserica a fost un mausoleu ridicat de Traian in cinstea generalului si prietenului sau, Maximus Longinus, care s-a sinucis pentru a nu mai fi o piedica in fata inaintarii romane – Decebal il capturase si il santaja pe Traian pentru a-si retrage armatele din Dacia.

Desi, pana la ora actuala specialistii nu s-au pus de acord cu vechimea ei, influenta romana este vizibila. La ridicarea sa au fost folosite caramizi si tot felul de pietre funerare luate de pe monumentele ridicate de cetatenii urbei in zona.

Ceea ce impresioneaza la Densus este modul in care a fost reprezentata, pe un stalp, Sfanta Treime. Aici Dumnezeu apare sub chipul unui localnic, cu plete albe, care tine mainile pe umerii lui Iisus. Amandoi poarta camasi traditionale romanesti. Asta arata cat de aproape de umnezeu s-au simtit stramosii nostri. sau mai exact, cat de aproape de ei l-au simtit de Dumnezeu. Asta este si una dintre diferentele dintre catolicism si ortodoxism. Catedralele catolice se inalta maiestuoase, aratand dorinta oamenilor de a ajunge la Dumnezeu, la perfectiune – este gresala pe care au savarsit-o in negura vremurilor constructorii legendarului Turn al lui Babel. Bisericile ortodoxe insa, sunt mai largi si mai scunde, aratand ca Dumnezeu se coboara catre oameni, este alaturi de creatia sa pe care o va ocroti pana la sfarsitul veacurilor. Deasupra Tatalui este zugravit un porumbel care intruchipeaza Sfantul Duh.

 De unde aveau cunostintele acestea extraordinare acei tarani care au zugravit biserica, biserica pe care, in urma cu vreo cativa ani, o puteam  vedea pe vechile bancnote de 5000 de lei? Cui nu i-a placut reprezentarea unui simbol etern romanesc? Avram Iancu si biserica romaneasca. Doua simboluri ale libertatii romanilor. Pe cine a deranjat asta? Probabil ca nici macar politicienii nu stiu. Ei sunt doar simpli spectatori in viata noastra cea de toate zilele.

Rugaciune pentru Postul Craciunului

Dumnezeule mare, Duhul Adevarului care pretutindenea esti si toate Le poti cite Le voiesti, primeste rugaciunea robului Tau care in Postul Craciunului se pleaca la mila Ta cea nemarginita. Nu-ti intoarce fata de la mine ci coborandu-te asupra mea acopera-ma cu puterea Ta cea nemasurata si fereste-ma de vrajmasi Prea Sfinte. Nu ma ispiti pe mine, pacatosul si putin credinciosul. Tata ceresc, Tu care atat de mult ne-ai iubit incit L-ai trimis pe Fiul Tau in lume, pentru ca urcandu-se El pe cruce sa ia asupra Sa pacatele noastre cele grele si sa ne scoata din ghearele diavolilor, iarta-ma astazi si pe mine. Caci fiul tau sunt si eu Parinte si ca un neputincios ma infatisez acum la mila Ta. Binecuvinteaza-ma pe mine si acum si pururea si-n vecii vecilor. Amin.

Ritual crestin pentru a castiga bani

Luati putin pamant dintr-un cimitir. Eventual puteti alege un mormant mai neingrijit. Buruienile arata nu ca mormantul este neingrijit, ci ca cel ce se odihneste acolo nu a mai fost deranjat de catre cei vii. Luati pamant de pe mormant. Nu uitati, in timpul acesta rugati-va pentru linistea celui ce se odihneste acolo. Daca pe cruce scrie numele decedatului, in rugaciune folositi-l. Rugaciunea trebuie sa vina din inima. Explicati spiritului adormit pentru ce-i deranjati odihna. Daca totusi, va este greu sa va rugati, spuneti <Tatal nostru> de 5 ori.

 Daca doriti sa castigati bani, luati 3 monede, una de 50 de bani si 2 de 10 de bani. Mergeti intr-un loc ales de dumneavoastra si faceti o groapa adanca de circa    20 – 30 de centimetri. Puneti monedele pe fundul gropii, in forma unui triunghi echilateral cu varful in jos, varful fiind moneda de 50 de bani. Acoperiti banii pana cand nu se mai vad cu pamantul luat din cimitir.  Pe groapa acoperita desenati un soare ritualic cu 5 raze. Rostiti: “Asa cum pamantul primeste banii acestia, tot asa sa primesc si eu bani. Bogatiile pamantului sa vina la mine, sa vina peste mine, sa vina pentru mine. Din pamant vin toate bogatiile, in pamant se-ntorc toate bogatiile. Pamantul mi le da mie si eu le primesc in numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.”

Ritualul se poate practica oricand, dar efectul maxim este obtinut in zilele de 7 ale fiecarei luni. De asemenea, cel mai puternic efect este obtinut in perioada Pastilor, atunci cand toate spiritele umbla libere pe pamant, in amintirea sacrificiului lui Iisus.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro