In perioada 20-21 septembrie 2008, la Campina, se vor desfasura Serbarile toamnei. Programul pregatit de organizatori recreaza o atmosfera retro in oras….

Campinenii vor avea surpriza sa intalneasca pe Bulevardul Carol personaje caragialesti precum: Mita, Lache, Didina, Mache, Mitica, dar si acrobati pe picioroange, papusi gigantice, clowni, marionete, pantomima, statui miscatoare, animatori.Trei berarii retro si vanzatori ambulanti ii vor servi pe campineni ca in vremurile de altadat’. Lansari de carte, expozitii de pictura, spectacole ale artistilor locali vor pune in valoare latura culturala a campinenilor.Muzica de promenada interpretatata de fanfara va intregi aura de odinioara a urbei.Claudiu Bleont va  prezenta,  in fiecare dintre cele doua seri, concerte sustinute de artisti consacrati: Irina Loghin, Mioara Velicu, Radu Ille, Alesis, Alex  si dansatorii sai, Alexandra Ungureanu si Crush, Vama. Specatcolul se va incheia, duminica noaptea, cu un concert extraordinar surpriza. Un foc de artificii in acorduri muzicale va pune punct Serbarilor.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro