Putere de seductie, tenacitate si mister, cei cu horoscop in Scorpion seduc si se lasa sedusi, traind cu maxima pasiune aventura. Isi construiesc permanent viata, dar nu pe ruinele anterioare. Distrug orice legatura cu trecutul si au grija sa cladeasca ceva mai solid, mai bun, mai durabil. Au multa stapanire de sine, rabdare, meticulozitate in a-si executa planurile, stapanire perfecta a strategiei si a secretului

Veninul unui Scorpion va neutraliza incercarile de rezistenta ale celor din jurul acestor nativi, transformandu-i pe cei din jur in persoane docile, gata sa se supuna capriciilor si dorintelor “stapanului veninos”.

Preponderent auditivi, Scorpionii se bazeaza foarte mult pe comunicare, avand impresia ca ei le stiu pe toate. Sunt fascinati de secretele orientale, de parfumurile de smirna si tamaie care trezesc misterul, de coriandru, lacramioare si trandafir, care-i ajuta sa se revigoreze, de iasomie si mandarine, oferindu-le senzatia de siguranta.

Cu toate acestea, nimic nu e mai incitant decat mirosul prunelor mari, turcesti, in amestec cu parfumul cuisoarelor si cu un varf de scortisoara. Auditivii sunt motivati de cuvinte care se adreseaza acestei senzatii, ca: “ai auzit ce s-a intamplat?...”, “am auzit ca…”, “zgomotele de atunci”.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro