SCORPION-BERBEC: Apa si foc, foc si apa. Doua elemente opuse, care nu pot trai in comuniune. O relatie plina de surprize, la care nu te poti astapta decat la esec. Un butoi de pulbere este aceasta combinatie, dar in care partenerii sunt atrasi doar din punct de vedere fizic. Nu reusesc sa faca compromisuri, fiecare dorind sa preia conducerea. Nu vor reusi sa comunice, isi vor anihila unul altuia planurile din diverse motive, nu vor reusi sa duca la bun sfarsit nici o actiune. Isi vor calca reciproc independenta la care tin amandoi atat de mult si nu vor face altceva din caminul lor decat un camp de lupta. Vor reusi sa se admire si sa se respecte numai de la distanta.

SCORPION-TAUR: Sunt la fel de puternici, duri si sensibili in acelasi timp, astfel incat pot avea o relatie cu totul speciala care poate dura. Se inteleg bine din punct de vedere sexual, admirandu-se reciproc. Au principii asemanatoare in ceea ce priveste caminul, dragostea, viata cotidiana, identificandu-si chiar si idealuri comune. Vor aparea situatii explozive daca nu vor invata sa-si stapaneasca si sa-si gestioneze sentimentul de gelozie, banuitor.

SCORPION-GEMENI: Superficialitatea si firea schimbatoare a gemenilor nu se va plia niciodata cu profunzimea si posesivitatea scorpionului. Relatia nu poate merge atunci cand aceste aspecte sunt prezente chiar daca gemenii se vor simti atrasi de misterul din jurul scorpionului, starnindu-le curiozitatea. Scorpionul va tolera nesinceritatea si frivolitatea geamanului, va face compromisuri deoarece ceea ce ii uneste pe cei doi este dragostea, casnicia, viata cotidiana. Este si o atractie fizica intre ei, dar trebuie sa aiba grija la susceptibilitatea fiecaruia, altfel vor ajunge la certuri destul de dese.

SCORPION-RAC: Spiritul posesiv, dominator si pasional al scorpionului va conveni de minune sensibilului rac care va fi astfel mai motivat. Se inteleg intuitiv, profund si au in comun firea casnica, nevoia de siguranta afectiva si materiala. Se vor completa foarte bine, iar legatura lor va deveni in timp inseparabila. Chiar daca sunt cele mai neincrezatoare semne, vor invata in timp sa se bazeze unul pe celalalt.

SCORPION-LEU: Isi inteleg nevoile foarte bine si vor forma un cuplu foarte sudat si puternic, daca vor face unele compromisuri in ceea ce priveste suprematia relatiei. Fiecare in felul sau este sclipitor, iar per ansamblu sunt prea diferiti. Leul nu va fi flatat, pe cat de mult ar vrea, de catre posesivul si prea gelosul scorpion. Leul apreciaza luxul si frumosul, pe cand scorpionul nu va fi de acord sa-i satisfaca aceste gusturi, considerandu-le capricii. Exista prea putine sanse ca aceasta relatie sa aiba sorti de izbanda, deoarece cu toata stima reciproca pe care o au unul fata de celalalt fiecare va incerca sa-si impuna punctul de vedere, in mod special leul care este mai extrovertit si va incerca sa domine scorpionul. Este nevoie de multa diplomatie din partea leului pentru a face ca aceasta relatie sa dainuie. Se vor intelege bine pe plan sexual, raporturile dintre ei devenind de multe ori explozive. Personalitati puternice si diferite.

SCORPION-FECIOARA: Un cuplu care nu va dori sa iasa foarte mult in evedenta, in ciuda faptului ca fecioara adora viata cotidiana. Cel care tempereaza fecioara este scorpionul, cu personalitatea si hotararea cu care este inzestrat acest nativ. Ambii sunt materialisti, fecioara dorind ordine in relatie, iar scorpionul puterea. Diferentele mari dintre ei ii va uni, pentru ca practic se completeaza unul pe celalalt. Vor rezista, doar daca fecioara nu il va jigni pe mandrul si orgoliosul scorpion si vor intelege ca trebuie sa faca si compromisuri, iar adevarul este intodeauna undeva la mijloc, chiar daca fiecare are drpetate in felul sau. Ambii sunt rigurosi si perfectionisti, si isi vor admira aceste calitati.

SCORPION-BALANTA: Misteriosul scorpion va fi atras  de farmecul balantei. Ambii parteneri vor avea nevoie de afectiune de tandrete, iar posesivitatea scorpionului, daca nu va fi exagerata, va satisface dorintele si idealurile maritale ala balantei. Exista o atractie sexuala intre ei, iar acest lucru ii va uni doar o perioada de timp. Daca balanta nu va incalca prea mult perimetrul scorpionului sau va incerca sa preia conducerea relatiei, acestia nu vor avea sanse prea mari sa ramana impreuna. Balanta va trebui sa fie atenta la mandria scorpionului si la posesivitatea acestuia. In situatiile conflictuale cele mai grele, cea care va ceda va fi balanta. Atentie sa nu se intimple de foarte multe ori pentru ca scorpionul nu va mai aprecia acest fapt considerand ca nu si-a gasit un partener in care el sa se increada.

SCORPION-SCORPION: Natura extremista a ambilor isi va pune accentul si in relatia dintre ei, care poate fi exceptionala sau exploziva. Pasionalitatea, gelozia, posesivitatea sunt caracteristicile care le vor consuma in mare parte energia. Isi intuiesc destul de bine dorintele si particularitatile, fapt ce va face ca iubirea dintre ei sa se consume in fiecare moment, putin cate putin. Daca vor reusi sa aiba incredere, sa se inteleaga, cedand sefia sau stabilind de comun acord cine este seful, relatia dintre ei va fi una deosebita.

SCORPION-SAGETATOR: Atractia fizica si respectul reciproc, initial avut, nu vor fi suficiente pentru a inchega o relatie de durata. Sagetatorul este dornic de libertate atat in miscare cat si in exprimare, iar scorpionul prin sufocantul sau spirit de propietate va face ca la un moment dat sa apara conflicte, iar unirea lor este total nerecomandabila. Deosebirile dintre ei sunt fundamentale, scorpionul este mai grav si doreste sa cunoasca totul despre celalat, iar sagetatorul socoteste ingeniozitatea primului drept fantezie cazuta in desuet.

SCORPION-CAPRICORN: Un cuplu fericit care-si va consuma relatia in discretie, munca indirjita, loialitate, confort si seriozitate. Moracania capricornului nu va reprezenta o caracteristica negativa in opinia scorpionului si primul se va simti intotdeauna inteles chiar daca uneori va  uita sa -si explice latura sa inchisa. Ambii au un deosebit simt practic si vor sti sa-si faca viata linistita si placuta. Ingeniozitatea scorpionului va face inteligenta capricornului mai sclipitoare, iar acesta va da reletiei un plus de realism pentru planurile faurite impreuna.

SCORPION-VARSATOR: Vor pleca de la sentimentul de admiratie reciproca pe care il au unul fata de altul si vor continua prin atractia fizica pe care si-o vor consuma din plin in plan sexual. In plan cotidian insa vor aparea probleme deoarece varsatorul va crede ca scorpionul intentioneaza sa-i ingradeasca libertatea. Scorpionul este prea pasional si prea posesiv pentru recele si tacutul varsator. Daca in casnicie se vor obisnui unul cu altul, desi casnicia va fi conflictuala, vor putea sa continue impreuna.

SCORPION-PESTI: Cele doua zodii ilustreaza maxima de "dragoste la prima vedere", rar trecand unul pe langa altul fara sa nu fie atrasi. Uneori pestele va parea excentric, dar scorpionul il va intelege foarte bine, iar acest fapt ii va creea  primului senzatia de protectie. Daca pestele il va coplesi cu sentimentele sale pe scorpion, acesta se poate indeparta de relatie deoarece dinamismul sau il va solicita in numeroase si diverse alte activitati. Chiar daca relatia nu va fi una de durata ea se va distinge si va atinge culmi nebanuite din punct de vedere sexual.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro