Optimisti si plini de caldura, nativii cu horoscop in Sagetator  sunt persoane care au nevoie de spatiu in jurul lor. Dorinta de libertate le-a atrás, in mod nejustificat, renumele de cuceritori. In fapt, nativii din aceasta zodie nu fac decat sa lupte pentru independenta lor, nelasand pe nimeni sa o tulbure. Spirite comunicative, Sagetatorii sunt atrasi de stiintele umaniste, promovand propriile lor idei si neacceptand teoriile deja create, considerandu-le ca fiind doar o experienta singulara a predecesorilor lor si nu neaparat una cu aplicabilitate generala.

Romantismul Sagetatorilor este unic dar poate fi periculos, unii ajungand sa traiasca doar pentru clipele romantice, sa nu mai ia in considerare omul de langa el, in plenitudinea caracteristicilor sale.

Mirosurile de gradina, proaspete, pot face ravagii intr-un Sagetator. Parfumul de lacramioare si  zambile le ofera siguranta si relaxare, iar daca moscul si iasomia le trezeste dorinta carnala, de posesiune sexuala, freziile, trandafirii si magnoliile trezesc pasiunea arma si punctul slab al Sagetatorilor.

Cei care folosesc parfumurile placute unui Sagetator, pentru a-i trezi pasiunea, nu trebuie sa uite aspectul esential: dat fiind ca nativii sunt persoane senzitive si vizuale deopotriva, – fiind singura zodie binala - simturile trezite de mirosuri pot fi dezvoltate si sustinute de o pregatire vizuala deosebita, de peisaje slendide, de imagini rupte din natura. Pentru ca Sagetatorii sunt zodia cea mai apropiata de natura prin simturile lor.

Vizualii sunt activati de imaginile, peisaje sau cuvinte care se adreseaza perceptiei ochiului: “vezi ce s-a intamplat?...”, “uita-te acolo…”, “uite ce a patit…”, vad ca esti foarte destept…”, “am remarcat ca…”.

Senzitivi sunt persoane extrem de sensibile – dupa cum sugereaza si numele - preponderent visatoare, care traiesc prin senzatiile pe care, daca nu le percep din exterior, le creeaza in interiorul lor.

Senzitivii reactioneaza la cuvinte care descriu senzatii, emotii, trairi spirituale sau de alta natura. “Simt ca…”, “am senzatia ca…”, “presupun ca…”, “sunt sigur ca…”.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro