Jupiter, domina zodia Sagetatorului, sporindu-i acestuia generozitatea, moralitatea, corectitudinea si un in ultimul rand, spiritualitatea, prin deschiderea de noi orizonturi in aceasta directie.

Piatra norocoasa este turcoazul, iar culoarea norocoasa este purpuriul, culoarea imperiala, culoarea care le domina pe toate celelalte.

Ziua norocoasa a unui Sagetator este ziua de joi, iar numerele norocoase sunt 2 si 7. 7, pentru ca este simbolul Divinitatii, este numarul mistic al lui Dumnezeu. Iar 2, pentru ca Sagetatorul este o persoana duala. Atentie, cifra 2, in cazul Sagetatorului, este dublata de 11 si 22, unde atat cifra 1 cat si cifra 2 se dubleaza.

Locurile prielnice unui Sagetator sunt spatiile deschise, unde Arcasul poate vizualiza totul, unde ochiul sau poate controla totul si unde se simte in largul sau. Pentru ca lumea este mult pera mica pentru un sagetator care-si cunoaste adevarata valoare.

Statura Sagetatorului impune, tenul este mai inchis decat al celorlalte zodii, fruntea inalta iar privirea patrunzatoare. Nimeni un poate sustine privirea unui Sagetator. Frumusetea exterioara nu este remarcata la prima vedere, pentru ca Arcasii sunt persoane sobre, reci, calculate. Frumusetea lor vine din interior, treptat, pana ce-i cuprinde nu doar pe Sagetatori ci si pe cei din preajma acestora.

Nativul acestei zodii are preocupari intense pentru calatorii, pentru cultura tarii sale sau a altor tari, pentru spiritualitate si credinta, pentru lege, filosofie si alte domenii abstracte. Ganditor prin excelenta, Sagetatorul cauta permanent sa-si extinda orizonturile cunoasterii, interesul sau fiind orientat catre laturile idealiste ale vietii si mai putin catre cele practice, materiale sau cotidiene. Un Sagetator poate sta la fel de bine intr-un palat, intr-o cocioaba sau sub cerul liber. Asta nu inseamna ca este incapabil sau ca nu are idealuri ci inseamna ca Sagetatorul poate fii in orice clipa ceea ce vrea si mai ales cum vrea.

 

Totul e ca dorinta sa vina dinlauntrul sau. Inteligenta acestor nativi este vie si mereu activa, Sagetatorul stiind ce anume trebuie sa urmareasca pentru a trage concluziile cele mai bune. Nu are insa o cultura speciala pentru amanunte, il intereseaza, asemeni oricarui vizionar, doar imaginea de ansamblu a unei situatii. Considera ca amanuntele sunt nesemnificative si sub nivelul lui intelectual, lasandu-i pe altii sa se ocupe de ele. Din aceasta cauza multe dintre proiectele Sagetatorului se vor prabusi, pentru ca nu exista nici un alt nativ care sa poata gandi la nivelul sau. In comunicare ii plac lucrurile foarte simple, asa incat opriti-va din a descrie totul, in special detaliile nesemnificative, pentru ca altfel il veti plictisi pe Sagetator si va ajunge sa va ignore.

Loial, amabil si generos, Sagetatorul iubeste libertatea mai mult ca orice. Nu va ganditi ca nu-si doreste o partenera sau un partener. Dimpotriva, el cauta acea libertate alaturi de persoana iubita. Indraznet, ii plac sporturile si calatoriile. Sagetatorul se maturizeaza mai repede decat ceilalti semeni ai sai, desi cei din jur au impresia ca a ramas tot un copil. Se insala amarnic. Daca Sagetatorul e perceput ca un copil, e pentru ca asta e vointa si dorinta sa. El insusi vrea sa se impuna cu aceasta imagine deloc periculoasa, dar dincolo de ea aveti cel mai redutabil adversar, cel mai tenace luptator. Pentru ca Sagetatorul se conduce dupa principiul “Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!”.

Idealurile Sagetatorului sunt inalte iar el face tot posibilul sa si le atinga. Este o persoana pe care prietenii se pot baza si are o fire sociabila, carismatica. Uneori, dorinta sa de a cunoaste ii aduce acuze de artificialitate, de ingamfare. Cei din jur sunt convinsi ca raspunsurile sale sunt invatate din cine stie ce manuscris. Chiar si asa, Sagetatorul trebuie sa aibe intotdeauna mare grija la ceea ce spune, pentru ca vorbele lui pot rani uneori. In dragoste nu exista nativ mai focos decat Sagetatorul.

Zonele sale erogene sunt parul, urechile si pieptul. Un Sagetator are mai multe relatii esuate inainte de casatorie si se casatoreste o singura data. Exceptie fac doar Sagetatorii nascuti in zilele duale, 11 si 22, care vor avea intotdeauna doua casnicii, a doua fiind cea reusita, cea care il ajuta sa se puna in valoare, cea care ii deschide cu adevarat ochii si mintea catre ceea ce se intampla in jurul sau. Dragostea si familia vor fi mereu pe primul loc la acesti nativi.

 

In pat Sagetatorii, barbati sau femei, se daruiesc total si daruiesc totul partenerului. Pasionali prin definitie, Sagetatorii sunt firi care imping posesiunea pana la limita extrema, iar singurul lucru pe care nu-l pot ierta este infidelitatea.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro