SAGETATOR-BERBEC: Firi luptatoare si dinamice, relatia lor fiind destul de interesanta. Semnele nu se completeaza ci isi amplifica trasaturile, ajungand in cele din urma la o armonie in relatie. Berbecul va reusi sa il ajute pe imprastiatul sagetator sa se organizeze. Isi vor admira reciproc curajul si simtul neprevazutului oferindu-si sentimente tonice in momentele grele. Berbecul va dori sa conduca in relatie, iar sagetatorul va trebui sa tina seama de acest aspect, altfel vor exista dispute pe teme suprematiei. Sagetatorul, daca va dori sa continue relatia, va trebui sa faca destul de multe compromisuri.

SAGETATOR-TAUR: Taurul este prea posesiv pentru neastamparatul si zvapaiatul sagetator, ceea ce va duce la raporturi tensionate. Sagetatorul are nevoie de libertate si de schimbare, in timp ce taurul are nevoie de stabilitate si de posesivitate. Dorintele sagetatorului vor starni gelozia taurului. Sansele de reusita ale relatiei sau casniciei sunt putine, nativii avand doar afinitati profesionale.

SAGETATOR-GEMENI: Iubitori de libertate si dinamici, relatia poate merge o perioada. Atunci cand apar problemele sentimentale si cum se stie ca nici unul dintre nu tine la statornicie, ruptura va fi fireasca. Vor avea sanse doar daca vor descoperi constanta si consistenta prin interese comune. Ii uneste, dar ii si poate desparti, dorinta de schimbare si o usoara superficialitate. Poate exista intre ei o intelegere buna pe plan social si profesional.

SAGETATOR-RAC: Sansele de a fi impreuna sunt destul de mici pentru ca nestatornicia si inexactitatea sagetatorului il poate rani in modul cel mai inocent pe rac. Sunt buni colegi de seviciu si prieteni si cam la atat se poate rezuma relatia dintre ei. Din punct de vedere sentimental, diferentele de mentalitate isi vor face treptat treptat aparitia ducant relatia intr-un impas greu de depasit. Racului nu-i va face placere punctul de vedere al sagetatorului asupra caminului si a relatiilor familiale.

SAGETATOR-LEU: Sunt parteneri entuziasti si dornici de expierente noi care vor face o unire perfecta. Trebuie sa nu-si infranga reciproc spiritul de independenta si in acest fel vor comunica foarte bine si isi vor pune in evidenta dinamismul si energia de care dau dovada in tot ceea ce intreprind. Sagetatorul va trebui sa-si maguleasca destul de des partenerul, dar daca nu se va ajunge la sabloane, ceea ce nu este greu pentru loialul si sincerul sagetator, relatia lor va merge foarte bine. Ambii nativi sunt nerabdatori, dar fermecatori in acelasi timp. Sunt suficienti de deschisi comunicarii, dar sagetatorul va trebui sa incerce cu tact si diplomatie sa ii induca leului ideea ca el este cel care conduce discutia.

 SAGETATOR-FECIOARA: Cei doi parteneri vor reusi impreuna numai daca ceva la nivel spiritual ii va uni, pentru ca fecioara va dori sa analizeze si sa studieze descoperirile sagetatorului. Se va da o lupta permaneta intre criticismul infernal al fecioarei si replicele sarcastice ala sagetatorului. In proiectele pe care le vor intreprinde impreuna se vor sprijini, fecioara venind cu perfectionismul, iar sagetatorul cu varietatea si amuzamentul. Aspectul cel mai bun al relatiei este siguranta partenerilor, pe care si-o ofera din toata inima. Daca vor reusi sa analizeze toate problemele si din punctul de vedere al celuilalt si vor invata sa comunice, vor reusi sa se aprecieze si vor face ca relatia sa mearga parca de la sine.

SAGETATOR-BALANTA: Ambii parteneri au placerea vietii cotidiene, a calatoriilor, a lucrurilor frumoase si tendinta de a flirta des si cu oricine. Daca vor reusi sa aiba incredere unul in celalalt, sa-si franeze tentatia infidelitatii, relatia va avea sanse de reusita. Isi vor cultiva unul altuia spiritul justitiar, dragostea pentru lux si lucrurile frumoase. Superficialitatea sagetatorului poate intriga si enerva sufletista balanta. Au sanse mari de reusita, dar vor trebui sa si-o doreasca amandoi.

SAGETATOR-SCORPION: Atractia fizica si respectul reciproc, initial avut, nu vor fi suficiente pentru a inchega o relatie de durata. Sagetatorul este dornic de libertate atat in miscare cat si in exprimare, iar scorpionul prin sufocantul sau spirit de propietate va face ca la un moment dat sa apara conflicte iar unirea lor este total nerecomandabile. Deosebirile dintre ei sunt fundamentale, scorpionul este mai grav si doreste sa cunoasca totul despre celalat, iar sagetatorul socoteste ingeniozitatea primului drept fantezie cazuta in desuet.

SAGETATOR-SAGETATOR: O relatie ambigua, delicatetea acesteia datorindu-se mediului din care provin cei doi. Daca ei vor fi dintr-un mediu comun si vor sti sa previna neintelegerile si vor evita certurile prelungite, vor putea spera la multa fericire.

SAGETATOR-CAPRICORN: O relatie guvernata de numeroase contradictii cum ar fi: mobilitate-stabilitate; nepasare-ingrijorare; optimism-pesimism; superficialitate-perfectiune. Desi in principiu aceasta relatie este nerecomandata, datorita faptului ca ambii parteneri sunt buni profesionesti, daca vor reusi sa largeasca relatia de la cadrul profesional la cel familial, lucrurile pot evolua satifacator. Cel ce trebuie modelat in acest caz este capricornul, cu caracterul sau rigid.

SAGETATOR-VARSATOR: In acest caz se intrunesc conditiile unei bune relatii si de durata. Cei doi au in comun dinamismul, sunt mereu disponibili la distractii, la iesiri in societate si le plac foarte mult calatoriile. Amandoi se coplecteaza foarte bine, intelegerea este spontana, iar din punct de vedere profesional, amandoi fac eforturi pentru autoperfectionare. Este foarte important de remarcat ca se vor intelege foarte bine si din punct de vedere fizic.

SAGETATOR-PESTI: Teoretic aceasta relatie ar fi interesanta, dar practic este greu de crezut, ca melancolicul si dependentul peste ar putea face casa buna cu zburdalnicul, veselul si mereu insetatul de libertate sagetator. Nu trebuie uitat in cadrul acestei relatii ca raportul erotic este bun si acest lucru s-ar putea sa aiba un rol hotarator in stabilitatea ei.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro