Sa jucam fotbal cu copiii nostri 

Fotbalul este cel mai indragit sport din lume si cu asta putem fi toti de acord. Odata ce noi iubitorii de fotbal stam cu fata la televizor si ochii in ziar si citim despre transferal lui Mutu la Roma, sau despre Cristiano Ronaldo la Real Madrid sau chiar despre Radoi la Inter desi Becali nu este dispus sa il dea avand nevoie de el in meciul cu Galatasaray in cealalta parte a lumii Jocurile Olimpice de la Beijing au inceput.

Flacara olimpica a fost adusa dar nu fara scandaluri in fotbal. Clubul Fc Barcelona nu a vrut sa il cedeze pe Messi la J.O. insa au fost obligati de FIFA si UEFA deoarece jucatorul are sub 23 de ani. Si in Beijing se va practica acest minunat sport care de cativa ani incoace a devenit numai folosul patronilor de a se imbogati doar “apasand” pe niste butoane catre arbitrii, aruncand cu brichete pe stadioane, sau mai rau ajungand sa injure antrenorul advers din cauza greselilor arbitrului. Acesta a fost cazul “Fiarei” Marius Lacatus care l-a injurat destul de urat pe Razvan Lucescu.

Insa noi ne vedem de treburile noastre si de jocurile noastre unde avem un joc asemanator cu ceea ce am povestit numai ca nu sunt scandaluri in joc. Mai multe mingii care trec prin aer si o poarta in care..goalkepperul se misca dintr-o parte in alta...scopul jocului fiind acela de a plasa mingiile care trec prin fatza portii inauntru si de a inscrie cat mai multe goluri.

Decat sa dati milioane de euro pentru niste jucatori “performanti” care nici aia nu sunt in stare sa inscrie in poarta goala incercati dvs sa inscrieti fara ca sa platiti sume colosante.

Mai multe jocuri pentru copii gasiti aici http://horoscop-astrologie.ro/jocuri-pentru-mame-si-copii.html

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro