Vin inaintea ta, Sfinte Mina, ca sa mijlocesti pentru mine dinaintea Stapanului ceresc. Tu, cel folositor celor aflati in nevoie, care pe hoti ai urmarit cu putere dumnezeiasca si pagubele le-ai departat de la cei nevoiti.

Tu, biruitor al celor prigonitori si aparator al celor muncitori; carele pentru soarta sarmanilor te-ai nevoit si i-ai ajutat mereu; carele nemaiputand suporta nedreptatea, ai parasit oastea romana si suindu-te la munte, prin post si rugaciune ti-ai curatit sufletul; sfarama, biruitorule, lanturile fermecatoare pe care diavolul le-a infasurat in jurul sufletului meu, alunga negura inselaciunii din preajma mea si dezleaga facaturile ce mi-au fost trimise.

Cu sangele tau, spala puternice necuratia pacatelor mele si cu puterea ta schimba cugetele prigonitorilor mei. Sa nu se invredniceasca furii de bunurile mele si sa nu aiba parte de ele, cum nu are parte desertul cel mai uscat de apa. Miluieste-ma pe mine, preasfinte si linisteste sufletul meu in numele Tatalui cel ceresc. Amin.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro