Sfinte Ioane, Sfinte Botezatorule, tu, care ai fost chemat inca dinainte de nastere ca sa faci voia Domnului si sa-i pregatesti pe oameni pentru venirea Fiului Sau, Iisus, Mantuitorul nostru, care pentru noi s-a urcat pe cruce, pentru izbavirea noastra si pentru impacarea noastra cu Dumnezeu.

Tu care, asemenea marelui prooroc Ilie, ai adus Cuvantul Domnului printre oameni si ai pregatit multimile pentru venirea Lui, iar oamenii primeau botezul pocaintei de la tine, in semn de dragoste pentru cuvantul lui Dumnezeu.

Tu, caruia Tatal ceresc ti-a destainuit pe Fiul Sau inaintea tuturor, iar tu   l-ai facut cunoscut ucenicilor sai, spunand: “Iata Mielul lui Dumnezeu care ridica pacatul lumii”.

Tu, care in fata Hristosului te-ai smerit spunand: “El trebuie sa cresca iar eu sa ma micsorez”.

Roaga-te pentru iertarea pacatelor mele, savarsite cu voia sau fara de voia mea, cu vorba, cu fapta sau cu gandul si mijloceste pentru mantuirea mea in fata Tatalui si a Fiului si a Sfantului Duh. Amin.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro