Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

Rugaciuni catre Maica Domnului

I.

Sfanta Marie, Maica Domnului nostru, roaga-te pentru mine ca s nu-l supar niciodata pe Fiul tau prea iubit, Mantuitorul si Hristosul meu. Ajuta-ma si ma intareste cu rugaciunile tale ca sa ramin statornic in toate cele bune si sa le duc la bun sfarsit. Fecioara cea pururea vrednica de iubire, tu, care ai fost aleasa si iubita in chip deosebit de Dumnezeu, dobindeste si pentru noi harul de a avea mereu o evlavie adinca fata de tine, Nascatoare de Dumnezeu. Tu, care ai fost ferita de prihana stramoseasca si de orice greseala, dobindeste si pentru noi harul de a ne pastra liberi de orice pacat. Ajuta Preacurata simturilor noastre ca sa putem intinde miinile catre Ziditorul tuturor si sa-I cerem Lui ajutor. Ajutorului omenesc nu ne lasa pe noi, Nascatoare de Dumnezeu, ceea ce ai nascut Lumina cea vesnica, ci cu rugaciunile tale ajuta-ne pe noi, Maica a Domnului nostru. Dusmanul cel vesnic ne ispiteste si slabi suntem noi, pacatosii. Intareste credinta noastra Preabuna Nascatoare de Dumnezeu si ajuta-ne pe noi sa trecem podul credintei noastre catre Domnul nostru din ceruri. Amin.

 

II. 

Sfant: duhul intelepciunii, duhul intelegerii, duhul sfatului, duhul puterii, duhul cunostintei, duhul cunoasterii de Dumnezeu, duhul credintei. Ca iata, Fecioara, intru faradalegi m-a nascut maica mea si in pacate am crescut. Arata-mi intelepciunea Fiului tau preaiubit si de bunatatea lui ma voi curata. Si voi ajunge mai curat decat zapada, iar inima mea se va bucura si te va cinsti de-a pururea. Bucurase-va inima mea si limba mea te va cinti pe tine si va cinta dreptatea ta, iar buzele mele vor vesti lauda ta si acum si-n vecii vecilor, de-a pururea. Amin.

 

III.

Sfanta Marie mica/ Sfanta Marie mare/Sfanta zi de azi./Scoate galbinarea / Si toata durerea / Din creierii capului/Din fata obrazului/Din cap, de dupa cap/ Din inima, de dupa inima/ Din oase si din vine/ Si aseaza-le la malul marii/Acolo sa piara ca vintul de mare / Ca roua de soare. / Si sa ramina X curat, luminat/Cum Maica Domnului l-a lasat. Descintecul meu / Leacul i-l da Dumnezeu.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro