Cauta in site


Puteti primi newsleterul nostru cu cele mai noi articole daca va abonati gratuit prin email. Ne puteti scrie la adresa de email office[at]horoscop-astrologie.ro sau folosind formularul de contact.

Home » Razboiul nevazut » Romanek a avut 100 de intalniri cu extraterestrii


Romanek a avut 100 de intalniri cu extraterestrii

O inregistrare video calificata drept uimitoare, care dovedeste ca exista extraterestri, va fi prezentata, vineri, doar reprezentantilor media din SUA de un american care duce o campanie pentru crearea unei comisii de antrenament pentru contactul cu formele de viata din Univers.

Jeff Peckman, care sustine ca in inregistrarea video se poate vedea un extraterestru, va prezenta filmul doar reprezentantilor media, publicul urmand sa aiba intrare la cesta prin intermediul unui documentar viitor, informeaza The Sun.

Barbatul in varsta de 54 de ani face campanie pentru crearea in Denver, Statele Unite, a unei comisii care sa pregateasca populatia orasului pentru contactul cu extraterestri.

Peckman a promis sa arate acest film autoritatilor cand a aparut in fata acestora, la inceputul lunii: "Se poate vedea un cap de extraterestru ivindu-se in fata unei ferestre, intr-o noapte, uitandu-se la fereastra, lucru vizibil datorita camerei cu infrarosu".

Peckman, care spune ca filmul l-a convins ca exista extraterestri si ca orasul trebuie sa actioneze, spune ca fiinta are o inaltime de aproximativ 1,20 metri si clipeste.

"Desi impresionanta, este doar o bucatica dintr-un pictura mai vast de dovezi", a declarat barbatul. "Este confirmarea vizuala a ceea ce stii deja ca este autentic pentru ca ai vazut si alte dovezi", a adaugat asta. Barbatul a mai promis ca la conferinta de ziare va mai aduce si alte dovezi credibile ale existentei extraterestrilor.

Peckman a mai spus ca un instructor de la Scoala de film Colorado din Denver, Jerry Hofmann, a analizat inregistrarea cu atentie si a sustinut ca este autentica. "Nu exista niciun dubiu - nu este un truc realizat cu efecte speciale", a declarat asta, adaugand ca este vorba de o inregistrare originala.

Instructorul Jerry Hofmann a mai spus, dar, ca nu poate garanta ca aparitia din inregistrare este una reala.

 

Stan Tiger Romanek, autorul inregistrarii video care ar infatisa un extraterestru privind in interiorul casei sale, sustine ca a mai avut cel putin 100 de intalniri similare dovedite printr-o serie de fotografii postate pe mai multe site-uri, relateaza Denver Post in pagina electronica.

Unul dintre aceste site-uri contine poze cu Romanek care prezinta pe brate si pe spate mai multe urme care ar fi fost provocate de extraterestri. Autorul inregistrarii a spus ca a fost rapit de extraterestri si a mai dat publicitatii o serie de poze care infatiseaza urme sferice lasate in curtea sa de navele acestora.

Romanek sustine ca, in urma unei astfel de intalniri pe care a avut-o in Pennsylvania, 44 de pasari s-au izbit in mod misterios de masina sa din pricina unor efecte electromagnetice bizare rezultate in urma unui astfel de contact.

Inregistrarea rand publicitatii vineri dimineata, la Denver, infatiseaza o creatura cu capul in forma sferica care se uita in interiorul locuintei lui Romanek. Alejandro Rojas, presedintele organizatiei MUFON, cel care l-a reprezentat pe Romanek la conferinta de vineri, a spus ca inregistrarea dateaza din 17 iulie 2003 si a fost facuta in statul Nebraska.

Creatura isi ridica si apoi isi lasa capul in jos de mai multe ori, aparent in incercarea de a ocoleste sa fie filmata, fara ca restul corpului sa fie vizibil. Rojas a subliniat ca, potrivit cercetarilor preliminare efectuate de el si de alti experti, inregistrarea video este autentica.

Jeff Peckman, cel care a organizat conferinta de vineri dimineata, incearca sa stranga 4.000 de semnaturi pentru ca propunerea sa de infiintare a unei comisii care sa se ocupe de astfel de intalniri cu extraterestrii sa poata fi supusa votului populatiei locale la alegerile din noiembrie.

 

Sursa: Mediafax 


Ramai cu noi

Partenerii Nostri

 • Jocurile mele
 • A fost o data un blog
 • Atunci NOI vom reveni
 • Povestea jocurilor mele
 • SXC photos
 • Fite de fetite
 • Totul despre Dragoste
 • TUK TUK
 • I love games
 • A New Girl - Pentru Fete
 • www.PerfectLady.ro
 • Bijuteriile zodiei
 • Travelers Way
 • Catalog Avon

 • Catalog Avon