Home » Razboiul nevazut » Ritualurile Crucii

Ritualurile crucii sunt cele mai puternice, dar pregatirea lor este una speciala si cere unele sacrificii din partea initiatului. Pentru ca sacrificiile deschid porti catre lumea spirituala a crucii, catre fortele celeste generate de simbolul acesteia. Nu va ginditi la cine stie ce sacrificii ci la unele privatiuni personale, absolut necesare in pregatirea trupeasca, menite sa indeparteze energiile care va zagazuiesc puterile spirituale. 

Tatal meu 

Este o rugaciune pe cit de veche pe atit de necunoscuta. Puterea ei este fantastica, pentru ca rugaciunea adresata Tatalui este doar pentru voi, iar binecuvintarea Lui se va rasfringe doar asupra voastra. Cum se spune: “Tatal meu carele esti in ceruri / Sfinteasca-se numele Tau, / Vie imparatia Ta, faca-se voia Ta / Precum in Cer, asa si pe Pamint. / Piinea mea cea spre fiinta / Da-mi-o mie astazi / Si imi iarta mie greselile mele / Si ma ajuta si pe mine ca sa le iert gresitilor mei / Si nu ma duce pe mine in ispita / Ci ma izbaveste de cel viclean / Si ma apara de cel rau / Ca a Ta este Imparatia, Slava si Puterea, Marirea si Iubirea si Averea / Si acum si in vecii vecilor, de-a pururea / A Tatalui si a Fiului si a Sfantului Duh / Amin”.  Cind se spune <Tatal meu> si cind se spune <Tatal nostru>          

Este simplu. <Tatal meu> se spune atunci cind faci ritualul pentru tine personal, iar <Tatal nostru>, atunci cind il faci pentru altcineva.  

Ritual pentru curatare trupeasca

 Se iau 9 boabe de griu, 9 de porumb, 9 de cinepa, 9 de ovaz, 9 de dovleac, 9 de piper si 9 de tamiie. Toate acestea se pun in apa la foc mic, in trei litri de apa si se amesteca continuu in forma de cruce, spunind <Tatal nostru>. Dupa ce apa incepe sa fiarba, se pune o crenguta de busuioc si 5 muguri de salcie si se mai lasa circa o jumatate de ora la fiert. Se opreste apa si se da deoparte. Se pune in ea o cruciulita de argint – sa nu va fie teama, pentru ca nu se va topi – si se acopera pina devine calduta. Cu un burete nefolosit, se spala bolnavul cu apa facatoare de minuni, spunind: “Cu puterea Crucii iau boala de la X”. Dupa ce ati spalat fiecare particica a trupului, aruncati apa in afara casei. Repetati ritualul in ziua urmatoare. 

Ritual pentru spalare de pacate

Se poate face doar in zilele de Boboteaza si de Sfantul Ion. Atunci se iau lucrurile celui pacatos si se spala fara sapun, doar in aghiazma luata de la biserica, in ziua de Boboteaza. Pentru ca totul sa fie mai usor, e bine ca acele lucruri sa fie pregatite din timp, adica sa fie spalate normal, iar la ritual sa fie doar scufundate complet in apa, ca un al doilea botez al persoanei respective. Hainele nu se freaca nu nimic, doar se cufunda de mai multe ori, spunind: “In numele Mintuitorului Iisus Hristos, aceasta apa sfinta spala pacatele lui X”. In cursul anului, hainele vor fi purtate de persoana pentru care s-a facut ritualul, fara a fi spalate cu sapun sau altfel.   

Ritualul crucii pentru a scapa de saracie

Din pacate, putini sunt in stare sa faca acest ritual crestinesc. Trebuie, pur si simplu, ca intr-o zi de sarbatoare sa aduceti in casa un cersetor. Il puneti sa se spele la baie, complet, ii dati un rind de haine purtate (aveti grija, hainele nu trebuie sa fie noi, luate din magazin, ci sa fi fost cel puti o data purtate de voi). Apoi il puneti la masa si ii dati sa manince. La sfirsitul mesei il puneti sa zica bogdaproste. Ii dati mincare pentru citeva zile si ii dati cea mai mare bancnota cadou - in cazul nostru, o bancnota de 1.000.000 de lei. In timp ce el se spala, luati o cruce de argint si faceti un pendul cu ajutorul unei ate subtiri. Apoi invirtiti pendulul deasupra mesei si a alimentelor, spunind: “Cu puterea crucii adun toata saracia din casa in aceste mincaruri”. Nu trebuie sa aveti mustrari de constiinta, pentru ca cersetorul nu va pati nimic. O veche vorba româneasca spune “cui pe cui se scoate”. {i voi veti scapa de saracie cu ajutorul cersetorului. Tot in timpul in care face baie (sau dupa) taiati din hainele lui vechi o bucata de cirpa si “stergeti” cu ea o luminare rosie. Aprindeti lumanarea si spuneti: “Cum arde aceasta lumanare asa sa arda saracia mea”. Pastrati bucata de haina si mai ardeti o luminare alba a treia zi si iar una rosie, a saptea zi.   

Ritual pentru a scapa de necazuri          

Cei care vor sa fie aparati de necazuri tot anul trebuie sa mearga la biserica cu o bluza sau un alt obiect de imbracaminte pe timpul slujbei facute in cinstea Arhanghelilor Mihail si Gavriil si sa se roage in fata icoanei cu acestia. La plecarea din biserica se aprind 3 lumânari la <vii>, in cinstea Sfantei Treimi si 3 lumanari la <morti> in cinstea Fecioarei Maria si a celor doi sfinti arhangheli. Bluza respectiva trebuie purtata ori de câte ori persoana in cauza se simte neputincioasa sau trece prin momente mai grele.   

Ritual pentru a curata ghinionul          

Aveti nevoie de o matura noua, de grau si de o fotografie – a voastra sau a persoanei pentru care savarsiti ritualul. Puneti fotografia pe masa, apoi puneti peste ea griul, sub forma unei cruci. Maturati usor boabele de griu, spunind: “Cu puterea crucii matur ghinionul ce m-a cuprins (sau ghinionul lui X). Cum matur eu griul, asa matura puterea crucii ghinionul”. Apoi luati boabele de grau si puneti-le intr-un ghiveci. Cu putin ulei sfintit faceti pe ghiveci o cruce, apoi aveti grija de viitoarea “recolta”. Ghiveciul respectiv trebuie sa stea mereu in spatele usii de la intrare – gasiti o scuza pentru cei care va intreaba ce cauta acolo.    

Ritual pentru curatirea gindurilor rele          

E normal ca la un moment dat, cind ne analizam, sa descoperim si o latura negativa care nu ne place. Pentru ca lumea in care traim este atit de rea, incit rautatea patrunde treptat si in gindurile si comportamentul nostru. Pentru ca lucrurile sa nu degenereze, e bine sa scapam de gindurile rele – sau sa-i scapam pe cei din apropierea noastra. Pentru asta aveti nevoie de aghiazma, busuioc si tamaie. Se va umple cada (sau albia) cu apa, peste care se va turna un litru de aghiazma luata la Boboteaza. Se arunca trei fire de busuioc si se tamiiaza, sub forma de cruce, spunind: “Binecuvintez aceasta apa cu puterea Crucii, in numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh”. Se pune in apa o cruciulita de aur si se cufunda un obiect de imbracaminte de-al persoanei pentru care este savirsit ritualul. Se lasa asa pina a doua zi. Se ia obiectul si se freaca de mai multe ori intre degete, spunind: “Cum apa sfintita a curatat aceasta bluza, asa sa se curete si gindurile cele rele ale lui X”. Se stoarce bine de tot bluza si se taie o bucata mica din ea, care se pune la icoana casei.   

Ritual crestin de iubire          

Ritualul se practica doar in prima zi de vineri a fiecarei luni. Aveti nevoie de o  luminare luata de la o biserica cu hramul Sfintei Treimi, putina smirna, o bucata mica de lemn de alun, de forma patrat-dreptunghiulara, cu latura de circa 4 – 5 centimetri si un carbune negru. Cu bucata de carbune trasati un cerc in care scrieti numele persoanei iubite. Taiati luminarea in 2 jumatati. Picurati ceara in forma de cruce pe lemn, apoi lipiti cele doua jumatati in doua colturi opuse de pe suprafata superioara a lemnului. Spuneti urmatoarea rugaciune: “Maicuta Sfanta, fa ca dragostea mea sa-l arda pe X si sa-l aduca la mine. Cu puterea Crucii, fa-l pe X sa ma iubeasca. Sa traiasca doar prin mine si pentru mine.”          Apoi tineti ochii inchisi si ginditi-va la persoana iubita pina cind se sting ambele jumatati de lumanare.  

Ritual crestin pentru dragoste 

Daca vreti ca o femeie sa va iubeasca (sau un barbat) spuneti: “Puteri Celeste, vreau ca X sa ma iubeasca. Mergeti la X si invatati-l sa ma iubeasca. Acoperiti-i gindurile catre oricine altcineva si scoateti la lumina doar gindul la mine. Faceti-l pe X sa se simta bine de fiecare data cind se gindeste la mine. Sa realizeze singur ca ma iubeste si o caldura placuta sa-i cuprinda trupul cind are imaginea mea in gind. Nu lasati nici o alta energie sa-l perturbe. Cind ne intalnim sau cind imi aude vocea la telefon sau cind cineva imi pronunta numele, sa simta fiori. Sa-si dea seama ca nu poate trai fara mine. Faceti-l sa-si doreasca sa ma vada, sa ma auda, sa ma atinga. Mergeti la X, Puteri Celeste si Forta Sfintei Treimi sa fie cu voi, si-acum si-n vecii vecilor, de-a pururea. Amin.”  

Ritual sfant de vindecare          

Pentru ritualul de insanatosire aveti nevoie de 7 luminari luate de la o biserica, neaparat, putina tamiie luata, de asemenea de la o biserica, aghiazma, un ban de argint si o sfoara de vreo 20 cm lungime – indiferent de grosime.          

Ritualul poate fi facut fie de persoana bolnava fie de o alta persoana. In ambele situatii bolnavul trebuie sa tina 7 zile de post normal, dintre care una de post negru – nu se manânca nimic de dimineata pâna a doua zi de dimineata. Daca ritualul este facut de o alta persoana, aceasta trebuie sa tina post la fel cu bolnavul, inclusiv ziua de post negru.         

Intr-un vas de lut nefolosit se pune putina aghiazma si citeva fire de busuioc. Se aprind cele 7 lumanari si se pun de jur imprejurul vasului. Se spune: “Cruce nebiruita, auzi cuvintul meu si gaseste alinare pentru X (se spune numele persoanei bolnave). Ridica-l pe X din patul durerilor si poarta-l pe drumul cel bun, ca sa te slaveasca pe Tine in veci. Amin”.          

Aprindeti tamaia si faceti câteva cercuri in jurul vasului cu aghiazma. Luati apoi bucata de sfoara. Faceti 3 noduri, in timp ce spuneti de 3 ori, pentru fiecare nod: “ Cu ajutorul Prea Sfintei Cruci, leg boala (boala lui X). “ Apoi aruncati in aghiaza banul de argint. “ Ca argintul de curat ramân (ramâne X); boala nu se mai lipeste de X, ca l-a ajutat pe X Sfanta Cruce. In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.” Apoi luati bucata de sfoara si banul de argint si ingropati-le adanc, de preferat intr-un loc cat mai pustiu posibil. Inainte ca sfoara sa putrezeasca persoana bolnava se va vindeca.   

Ritual pentru protejarea casei de farmece          

De multe ori auzim mobila in casa cum trozneste si ne spunem ca “se aseaza”. Sau ne cad diverse obiecte din mana fara nici o explicatie ori chiar nu mai gasim anumite lucruri. Mai mult, uneori avem impresia ca nu suntem singuri in camera si traim niste senzatii stranii, de frig si frica, in acelasi timp. Asta nu ar fi nimic, dar, din senin nu-i mai suportam pe ceilalti membri ai familiei si ne certam cu ei din te miri ce. In astfel de cazuri important este sa ne pastram mintea limpede si sa nu facem lucruri pe care, mai târziu sa le regretam. Primul lucru pe care trebuie sa-l facem e sa ne curatam casa de eventualii musafiri invizibili, nepoftiti si sa avem grija ca, pe viitor, usile si ferestrele sa ramana bine zavorâte in fata dusmanilor nevazuti.          

Pe un stergar alb desenati un cerc si doua patrate incluse, ca in figura 2. In mijloc, desenati o cruce. Luati un vas nefolosit pana atunci si puneti in el niste aghiazma luata de la biserica. Vasul puneti-l pe stergar si apoi aprindeti 3 lumanari care sa incadreze cercul – o lumânare jos si doua sus. Spuneti: “ Chem spiritele superioare ale Universului sa-mi protejeze casa de rele. Toate spiritele si fortele negative  vor parasi aceasta casa cu ajutorul puterii Crucii, in numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.” La sfârsitul fiecarei propozitii, cu un crucifix (de lemn sau de metal), faceti semnul crucii deasupra vasului.          

Bagati degetul aratator in aghiazma si faceti-va cruce cu lichidul pe incheieturile mainilor - partea de deasupra - si pe frunte. Este important acest lucru pentru ca, in partea finala a ritualului sa nu va poata atinge nici una din fortele existente in casa si pe care vreti sa le goniti. Dupa ce lumanarile au ars complet, luati vasul si tineti-l de noaptea pâna a doua zi dimineata la capul patului, in camera unde dormiti. A doua zi luati aghiazma si puneti-o la radacina unei plante din casa.  

Ritual pentru insanatosire grabnica                

Daca aveti pe cineva bolnav, faceti un pendul dintr-o cruciulita de aur si o sfoara. Invirtiti deasupra persoanei bolnave pendulul si spuneti: “Puteri Celeste, curatati-l pe X de toate greselile. Cu ajutorul crucii, treceti de bariera timpului si intoarceti-va innainte de imbolnavirea lui X. Intariti-i spiritul in Duh, acoperiti-l cu forta voastra si nu lasati sa rodeasca saminta pacatului in trupul sau.” Trebuie sa stiti ca fiecare pacat ne slabeste spiritul si rupe comuniunea spirituala dintre trup si spirit, permitind declansarea bolilor de orice fel.          

Succes si Forta Crucii sa fie cu voi.   

Ritual pentru calmare          

Aveti nevoie de o cruciulita de lemn, de ulei de lavanda, ulei de pin si visc. Puneti apa intr-un vas si puneti in apa crucea, in asa fel incit sa pluteasca (puneti suficienta apa pentru asta). Turnati direct pe cruce 10 picaturi de ulei de lavanda si 5 picaturi de ulei de pin, apoi puneti in apa din farfurie si trei frunze de visc. Cu un alt bat, tulburati apa in sens invers acelor de ceasornic, spunind de citeva ori la rind: “Puterea Crucii ma destinde”. Apoi priviti crucea care pluteste timp de 10 – 15 minute.   

Ritual de iubire          

Ai nevoie de doi piepteni, o cruciulita de argint prinsa de un lantisor si tamiie. Este important ca primul pieptane sa fi fost folosit de persoana iubita. Nu este deloc greu de obtinut asa ceva. E suficient sa ii spuneti, la un moment dat: “Vai, cum iti sta parul astazi. Lasa-ma sa te ajut... uite asa...” si in momentul acela ii atingeti parul cu pieptanul. Reactia respectivului va fi: fie se va feri fie o sa ia pieptanul sa se aranjeze. A doua situatie este ideala, iar in prima situatie deja apucati sa-i bagati o data pieptanul prin par. Eventual, daca se va feri, ii oferiti pieptanu-l spunindu-i: “Uite, aranjeaza-te tu, daca pe mine nu ma lasi, ca nu poti iesi asa afara, nu e frumos”. Cu trucul acesta sigur veti pacali persoana in cauza. Daca, prin absurd, nici unul din trucuri nu va functiona, faceti rost de un fir de par de-al persoanei, de pe hainele sale si puneti-l pe pieptane. Cel de al doilea pieptane o sa vi-l treceti prin propriul par. Apoi veti infige un pieptan in celalalt si veti lega cu lantisorul de argint, astfel incit crucea sa fie deasupra pieptanelui vostru, iar pieptanul vostru sa fie deasupra pieptanelui persoanei pe care o iubiti. Spuneti: “Cu puterea Crucii il leg pe X de mine. Si ce leaga puterea Crucii, altceva sa nu mai desfaca”. Infasurati totul intr-un stergar sau o pinza alba, nefolosita si aveti grija sa nu umble nimeni la pachet.   

Ritual pentru sanatate          

Aveti nevoie de un vas mai mic de lut, un burete nefolosit, citeva frunze de visin, 4 petale de trandafir roz (din cel folosit pentru dulceata), 4 petale de trandafir rosu, trei mere, tamaie, un crucifix metalic. Puneti intr-un vas mai mare apa, apoi puneti ingredientele de mai sus. Lasati vasul in apropierea altarului de seara pina a doua zi dimineata, pentru ca energia apei sa fie sporita de energiile din fiecare planta folosita. Puteti sa-l lasati si de dimineata pina seara si sa practicati ritualul inainte de culcare. Persoana pentru care se face ritualul trebuie sa fie complet dezbracata si sa stea in picioare. Inmuiati buretele in apa si stergeti trupul bolnavului, cu miscari incete, doar de sus in jos, incepind cu spatele. Talpile se vor sterge ultimele. In tot acest timp se spune: "Cum straluceste soarele dimineata, asa sa straluceasca de sanatate acest trup”. Dupa ce trupul a fost sters bine de tot, se baga buretele in vasul folosit, si se sparge vasul cat mai departe de casa. 

Ritualul de chemare a puterii Sfintei Cruci          

Este cel mai puternic ritual, atit prin simplitatea sa cit si prin fortele pe care le trezeste. Poate fi folosit la orice si oricind, dar trebuie sa fiti constienti ca ceea ce cereti in acel moment nu se mai schimba. Aveti nevoie de doua cruciulite, una de argint si una de aur, ambele sfintite la biserica. Legatile impreuna una in spatele celeilalte si faceti un pendul cu ajutorul unei ate. Rotiti pendulul in sensul acelor de ceasornic, spunind: “Prin puterea aurului si a argintului, in numele Sfintei Treimi, chem puterea nebiruita a Crucii. De este in adancul Pamantului sa vina din adincul Pamantului, de este la capatul lumii, sa vina de la capatul lumii, de este la capatul Universului, sa vina de la capatul Universului, de este in neant, sa vina din neant, de este in fiinta sau nefiinta sa vina din fiinta si din nefiinta, de este in afara timpului, sa vina din afara timpului. Chem puterea nebiruita a Crucii in numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, sa ma ajute acum. Vreau sa (si spuneti ce anume doriti, iar asta sa fie un singur lucru). Amin”. Nu aveti voie sa faceti ritualul mai des de o data pe luna. Cand il faceti, trei zile inainte tineti post sever – fara carne, lapte, oua, tigari, cafea, alcool sex.

Eliszar


Adauga link partener | Tractari auto ieftine  | Facebook of Sex  | Clinici de fertilizare din Romania Portal - Clinici de fertilizare din Romania | Narghilea Narghilea | Casa DEX Casa DEX | Fara contabilitate Fara contabilitate | Cine sunt Cine sunt | 

Ramai cu noi

Partenerii Nostri

 • Diana, zeita dorintelor tale secrete
 • Totul despre Avon
 • lenjerie
 • SXC photos
 • Totul despre Dragoste
 • TUK TUK
 • A New Girl - Pentru Fete
 • www.PerfectLady.ro
 • Bijuteriile zodiei
 • fitedefetite
 • Travelers Way
 • Catalog Avon

 • Catalog Avon