Sanii mici au fost intotdeauna o problema. In primul rand a barbatilor, care si-au dorit mereu femei cu pieptul mare - e greu de spus de ce. Si pentru ca a fost o problema a lor, ca sa scape de ea au transferat-o asupra noastra a femeilor. Ca urmare, daca sanii nostri nu sunt ca in visele lor, atunci cu siguranta noi suntem de vina. Nici unul nu ar recunoaste ca vina le apartine aproape in intregime. In fond, cum sa avem sani mari daca ei nu se implica? Si aici nu ma refer la silicoane ci la ritualuri practice de marire a sanilor. Aveti doua solutii pentru sani mai mari.

1. Puteti incerca urmatoarele ritualuri, gratuit:

2. Daca nu aveti rabdare pentru punctul 1, atunci incercati meditatia sanilor mari. Nu va lasati inselate de aparente sau de filmuletul de mai jos. Meditatia chiar are efect practicata in fiecare zi, imediat dupa ce va treziti si seara, cu minim o ora inainte de culcare. Nu impingeti meditatia prea tarziu pentru ca va dauna somnului si atunci o sa va cam urcati pe pereti incercand sa adormiti. Cum se procedeaza:

 

Pasul 1. Va spalati pe fata si pe maini si va imbracati in ceva mai lejer - recomandabil sa faceti asta cat mai dezbracate dar daca in casa cu voi mai este si un barbat, atunci va fi cam greu sa stati goale langa el si sa-i pretindeti sa va lase in pace.

Pasul 2. Inchideti ochii si numarati in gand de la 1 la 100 si apoi de la 100 la 1.

Pasul 3. Luati in mana 2 portocale sau orice de acest gen - este important ca marimea lucrului pe care il veti tine in mana sa fie asemanatoare cu cea a sanilor pe care-i doriti.

Pasul 4. Va ganditi, pe rand, la cele 2 portocale pe care le tineti in maini. Din cand in cand strangeti usor portocalele in maini si dati-le drumul, ca si cum ar proceda un barbat cu sanii vostri.

Pasul 5. Repetati mental "Pieptul meu este la fel de mare si de tare ca aceasta portocala, mar etc".

Meditatia trebuie sa dureze intre 10-15 minute. In tot acest timp, respiratia este de baza si trebuie sa fie usoara, aproape imperceptibila. Va deveni asa de la pasul 2, daca il faceti corect.

Un mic secret!

Cat timp faceti acest exercitiu de meditatie, efectul va fi mai mare daca atunci cand strangeti portocalele in maini va ganditi la un barbat pe care il doriti si va inchipuiti ca asta face el cu sanii vostri.

Efectul poate fi vizibil in circa 2 - 3 luni, fara medicamentatie.

 

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro