Cand aveti datorii si nu mai scapati de ele, cand veniturile nu reusesc, de nici un fel, sa acopere facturile pe care le aveti de achitat, apelati la spiritele superioare ca sa va avute.

Aveti nevoie de o lumanare rosie, o bucata de lemn sau un placaj, de cateva cuie, o folie de plastic, putina miere de albine si o bancnota din cea mai mare valoare (daca folosi bancnote cu valori mai mici, pierderile vor fi stopate doar intr-o anumita pondere, corespunzator bancnotelor folosite. Oricum, trebuie sa stiti un lucru, anume ca tot ce exista in Univers, este intr-un perfect echilibru.

Si pentru ca voi sa scapati de datorii, trebuie ca altcineva sa se impovareze cu ele. Ungeti bucata de lemn cu putina grasime de porc si apoi picurati putina miere li de ea lipiti bancnota (sau bancnotele). Inveliti strans lemnul cu bucata de folie si fixati-o pe aceasta, cu ajutorul cuielor. Apoi aprindeti o lumanare si cat timp arde, ginditi-va la toate datoriile pe care le aveti. Aveti mare grija, nu va ganditi si cum sa scapati de ele sau ca veti intra in posesia unor sume de bani si le veti achita.

Ganditi-va doar la datorii. Dupa ce lumanarea arde complet, inveliti lemnul intr-o carpa de culoare inchisa, apoi mergeti la o apa si puneti lemnul pe apa. Nu are importanta daca apa e un riu sau doar o balta. Spuneti de trei ori la rand:

“Cum se duce bucata asta de lemn, asa sa mi se duca si mie datoriile, putin cate putin. Iar cand cineva va gasi lemnul si va lua banii, atunci datoriile mele sa treaca asupra lui”.

Apoi plecati fara sa va mai intoarceti capul. Spiritele pe care ritualul le-a trezit vor sti sa gaseasca pe cineva asupra caruia sa indrepte datoriile pe care le aveti.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro