Aveti nevoie de o lumanare albastra, de putin par de pisica, de un marker negru si de o bucata de placaj. Pisica are o capacitate aparte, aceea de a diminua stresul oamenilor. Priviti in jurul vostru si veti vedea ca cei care au in casa o pisica, nu sunt la fel de nervosi ca ceilalti.

Puneti parul de pisica pe placaj, apoi aprindeti lumanarea. Picurati ceara peste parul de pisica pana cand acesta este acoperit de tot. Apoi lipiti restul lumanarii de ceara turnata si lasati sa arda pana la capat, cand se va stinge singura.

Apoi taiati placajul in patru parti egale, cu un fierastrau sau cu o panza de bomfaier. Ingropati cele patru bucati in patru locuri diferite, departe unul de altul. Timp de sapte seri, inainte de culcare, ginditi-va 20 – 30 de minute, la pisica de la care ati luat parul.

Vizualizati cu atentie fiecare miscare a acesteia. Cum se misca, cum toarce, cum isi misca labele si capul, cum doarme, lipsita de griji, fie pe calorifer fie pe canapea. Starea de tensiune care va macina se va diminua treptat pana la disparitie.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro