Una dintre deosebirile dintre oameni si animale este aceea ca animalele nu fac rau altor animale decat atunci cand trebuie sa supravietuiasca. Omul insa si-a facut o credinta din a face rau semenilor sai. Nu pentru a se razbuna, ci conform principiului “sa moara si capra vecinului”.

Adica, daca noi nu avem, de ce sa-l lasam pe altul sa se bucure? Unii au ajuns, pur si simplu, sa fie fericiti numai cand se uita la nefericirea altora. De astfel de oameni trebuie sa ne ferim si trebuie sa incercam sa nu ne comportam ca ei, pentru ca asta inseamna sa ne impotrivim ordinei firesti a vietii.

Pentru ritualul in sine aveti nevoie de trei pene de cocos, trei pene de gascan, trei pene de curcan si trei fire de busuioc. Toate penele se leaga intre ele cu un fir de lana rosie.

“Leg cocosul si giscanul si curcanul laolalta si o data cu ei leg si rautatile lui X”.

Apoi penele sunt prinse de manunchi cele trei fire de busuioc, cu ajutorul unui lantisor de argint pe care l-ati tinut cel putin sapte zile la gat.

Spuneti: “Cu ajutorul argintului leg rautatea lui X”. Ritualul se va face doar intre orele 05.00 – 07.00, in oricare zi a lunii.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro