Uneori nu putem sa luam o decizie. Si asta nu pentru ca nu am fi capabili, ci pentru ca, se poate intampla sa nu stim ce e mai bine pentru noi sau cum sa facem ca decizia noastra sa nu-i afecteze pe cei dragi noua. Cea mai buna cale este aceea de a trezi lupul spiritual din noi. Lupul a fost totemul stramosilor nostri, dacii si tinut la loc de cinste. Pentru ca acei “barbari” cum i-au numit cuceritorii romani, stiau sa se foloseasca de puteri necunoscute omului modern.

Ei intelegeau ca zeii le-a dat putere asupra animalelor si ca prin asta isi pot stapini slabiciunile sau isi pot mari puterile. Dincolo de ceea ce unii dintre voi par sa stie, lupul nu e dusmanul omului. El ataca omul doar cand nu are incotro si doar cand trebuie sa se hraneasca. Niciodata un lup nu-si va ucide adversarul de dragul de a ucide, dar o data pornit la atac, nimic nu-l mai poate opri din drum. Tocmai de aceea, in momente de indecizie, trebuie activat sistemul energetic intern care sa ne ajute sa trecem peste momentele de cumpana.

Ritualul se va practica timp de 3 seri la rand, la orele 21. Aveti nevoie de o bucata de hartie alba, de forma patrata, pe care veti desena, stilizat, un soare cu 9 raze, cinci in partea de deasupra si patru dedesubt. Aprandeti putina tamaie si faceti sapte cruci deasupra soarelui de pe hirtie, apoi turnati ulei sfintit pe toata suprafata acesteia, intinzand uniform uleiul, cu degetul aratator al miinii drepte (aveti grija ca pe deget sa nu aveti nici un fel de bijuterie). Uniti doua varfuri opuse ale patratului, obtinind un triunghi.

Spuneti: “De dincolo de inceputuri, te chem pe tine, lup alb, paznic al spiritului meu, sa ma ajuti sa iau decizia cea mai buna”. Apoi uniti doua dintre unghiurile triunghiului (veti obtine un alt triunghi, mai mic) si repetati incantatia: “De dincolo de inceputuri, te chem pe tine, lup alb, paznic al spiritului meu, sa ma ajuti sa iau decizia cea mai buna”.

Faceti asta pana cand foaia nu mai poate fi indoita. Apoi luati un vas curat si aprandeti foaia. Duoa ce arde, iesiti la balcon sau afara si suflati cenusa spunind:

“Du-te cenusa cauta-mi lupul alb si trimite-mi-l”. Repetati ritualul timp de trei seri, mereu la aceeasi ora. In cea de a patra dimineata veti sti exact ce aveti de facut. Trebuie sa fiti constienti ca gindurile din acea dimineata va vin de la paznicul spiritual si ca asa cum va spune el e cel mai bine pentru voi. Daca faceti altfel, o faceti pe raspunderea voastra si veti jigni si lupul alb pe care l-ati trezit si al carui sfat il ignorati.

Asa ca trebuie sa aveti grija sa nu se razbune pe voi. In timpul celor trei seri de ritual, veti fi concentrati asupra plexului solar, pentru ca aceea este poarta energetica prin care va patrunde. Daca dintr-un motiv sau altul, intr-una din seri ati uitat sau nu ati ajuns la timp pentru ritual, acesta e semn sigur ca cineva va pune bete-n roate si ca nu vrea sa va mearga bine. Dar voi trebuie sa continuati ritualul, pentru a nu-i lasa pe dusmanii vostri sa triumfe.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro