I se poate intampla oricui sa fie intr-o pasa mai proasta si sa se comporte aiurea, pierzind treptat increderea prietenilor, a colegilor, a cunostintelor. Si atunci sa nu va mai mirati daca intr-o zi, cand veti privi in jurul vostru, veti vedea un gol imens. Pentru ca oamenii ii ocolesc pe cei pe care nu se pot baza, pe cei usuratici.

Nu va plangeti de mila, ci puneti mina si reparati ceea ce ati stricat. Pentru acest ritual aveti nevoie de un peste viu, pe care il puteti lua de la pescariile care au si asa. Pe cateva pietre mai maricele scrieti cu un marker permanent (din cel care nu se sterge): NEINCREDERE, LIPSA DE VOINTA, GELOZIE, NERVI, URA, SLABICIUNE OMENEASCA, DELASARE, NEPASARE, PARSIVENIE.

Puneti aceste pietre intr-un vas mai mare in care veti pune si pestele viu luat de la magazin. Nu acoperiti vasul, pentru ca apa sa se mai oxigeneze putin. Luati apoi putina miere si dati de trei ori de jur imprejurul vasului cu peste, pe trei linii paralele una cu cealalta.

Spuneti: “Cum se lipeste mierea de acest vas, asa sa se lipeasca neincrederea in mine, lipsa mea de vointa, gelozia, nervii, ura, slabiciunea omeneasca, delasarea, nepasarea si parivenia din mine si din jurul meu de acest peste".

A doua zi luati pestele si pietrele si aruncati-le intr-un rau, iar apa ramasa varsati-o in afara casei.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro