Cauta in site


Puteti primi newsleterul nostru cu cele mai noi articole daca va abonati gratuit prin email. Ne puteti scrie la adresa de email office[at]horoscop-astrologie.ro sau folosind formularul de contact.

Home » Sex » Ritual pentru dragostea arzatoare


Bucatile de sarma se infig in nisip, sub forma unui triunghi cu varful in sus, avand candela la mijloc, triunghiul in varf, cercul la stanga noastra si crucea in partea dreapta. Cele 3 figuri geometrice simbolizeaza Forta Geometrica generata de Trinitatea acestui Univers, respectiv de Dumnezeu Tatal, de Isus si de Sfantul Duh. In toate bisericile ortodoxe, aura tatalui este un triunghi, cea a Fiului un cerc, iar Sfantul Duh, ziditorul Lumilor, ste reprezentat de cruce. Cand faceti aceasta parte a ritualului trebuie sa fiti macar putin curati trupeste. In acest sens, in saptamana in care vreti sa-l practicati, nu mancati deloc carne - puteti manca orice altceva, dar nu carne si nici preparate din carne. Mai mult, in zilele de miercuri si de vineri ale saptamanii respective, nu mai mancati nimic dupa orele 18.00 (1 + 8 a 9 a 3 X 3 a 3 Trinitati). Ritualul de dragoste se face dupa orele 21.00 (21 a 3 X 7 a 3 - semnificatia cifrelor am dat-o mai sus). Puteti face ritualul si la alta ora, dar forta maxima declansata de procedeu va putea fi obtinuta doar respectand orele in cauza. La orele stabilite va asezati in fata altarului, aprindeti candela, beti 3 guri de apa sfintita, luata de la o biserica si spuneti de 3 ori <Tatal nostru>.
Va asezati in genunchi, intr-o pozitie care sa va fie destul de comoda si intindeti bratele in sus, ca pentru o invocare, cu palmele orientate in sus si degetele lipite intre ele.
“Tata ceresc, vin astazi eu, in fata milei Tale si te rog sa ma izbavesti pe mine de toate pacatele savarsite cu voia sau fara de voia mea. Stiu ca nu sunt vrednic Parinte ceresc, dar vin cu inima deschisa in fata Ta si te rog pe Tine sa ma ajuti. Iubesc Parinte pe X si vreau sa ma iubeasca. Trimite Forta Iubirii asupra lui X, Doamne, Tu, cel ce ai trimis Iubirea pe Pamant iar noi, pacatosii, am crucificat-o. Ajuta-ma Parintele meu pe mine sa-mi vad dragostea impartasita si ajuta-ma Doamne sa cunosc Iubirea. Caci noi, oamenii, prin purtarea noastra crucificam iubirea in fiecare zi si nu mai cunoastem ce-i dragostea adevarata. Ajuta-ma pe mine Parinte si fie numele Tau in veci binecuvantat. Amin”.

Daca doriti sa legati pe cineva de voi cu ajutorul Focului si persoana respectiva este o cunostinta de-a voastra, invitati-o acasa cu un motiv sau altul. Sub pragul usii puneti o sfoara mai lunga, dupa ce ati pus-o mai intai pe altar. Pentru asta aprindeti candela, cititi Paraclisul Maicii Domnului o data, apoi puneti sfoara pe altar. De la candela aprindeti o lumanare (toate lumanarile pe care le folositi trebuie sa fie luate doar de la biserica). Tineti lumanarea in mana, chiar daca va pica ceara, nu e o durere prea mare si spuneti:

“Acum, aici, la mine, chem paznicul Focului de dincolo de Orizonturi. Sa-mi aduca focul dragostei pentru X si sa-i trezeasca lui X dragostea pentru mine.” Spuneti de 7 ori acest lucru si lasati, de fiecare data, sa cada o picatura sau 2 de ceara pe sfoara. Stingeti lumanarea si pastrati-o. O veti folosi putin mai tarziu. Luati sfoara si puneti-o sub covorul de la intrare, dar aveti griva, peste ea trebuie sa treaca doar persoana in cauza. Asa ca, daca mai vin si alti invitati, uitati-va pe vizor si luati sfoara de acolo - o veti folosi cu alt prilej. Cu bucata de sfoara respectiva puteti merge si acasa la persoana in cauza apoi o trimiteti sa va aduca un pahar cu apa, puneti sfoara sub covor si, dupa ce trece pe deasupra ei, veti gasi un alt motiv sa ramaneti singur (a) in camera - il trimiteti sa puna paharul la loc. Dupa ce v-ati asigurat ca a pasit peste sfoara, o luati si mergeti acasa, la Altar. ar fi bine daca in timpul acesta puteti face rost si de un fir de par de-al respectivului - pe haine sunt o gramada de fire. Ajunsi acasa, aprindeti din nou candela, cititi Paraclisul o data, apoi aprindeti lumanarea pe care ati folosit-o la inceput. Spuneti:

“Paznic al Focului de dincolo de Orizonturi, te chem pe tine in numele Tatalui si al Fiului si al Sfatului Duh“.

Faceti chemarea de 3 ori. Apoi: “Iti dau tie, sa ai grija de ea, mereu, dragostea lui X pentru mine.” Cand pronuntati numele persoanei, ardeti firul de par. Firul de par contine cantitatea de informatie maxima despre orice individ. “ Sa o pazesti si sa nu o lasi sa plece. Iar focul dragoste sa-l arda pe X asa cum ard eu aceasta bucata de sfoara. Drumurile lui X sa inceapa cu mine si sa se termine la mine. “ Stingeti lumanarea si folositi-o si in zilele urmatoare. de fiecare data spuneti: “Te chem Paznic al Focului, de dincolo de Orizonturi, sa ma ajuti sa castig dragostea lui X”.

Ramai cu noi

Partenerii Nostri

 • Jocurile mele
 • Povestea jocurilor mele
 • SXC photos
 • Fite de fetite
 • Totul despre Dragoste
 • Click Anunt
 • I love games
 • A New Girl - Pentru Fete
 • www.PerfectLady.ro
 • Bijuteriile zodiei
 • Catalog Avon

 • Catalog Avon