Greutatea este una dintre problemele de baza ale societatii noastre pentru care toata lumea, barbati sau femei, cheltuiesc bani grei pentru a-si mentine silueta, distrusa de stres si de ingrasamintele chimice din legume si fructe. Practicati ritualul urmator si veti slabi 5 kg, garantat.

Ritualul se practica timp de 21 de zile, in fiecare seara, inainte de culcare. Pe toata durata se mananca doar mancare de post. In prima seara vizualizati un zid de culoare galben-cenusiu format din 21 de caramizi. Luati prima caramida si dati-o jos, spunind:

“Pana in data de... ajung la... kg” – si spuneti greutatea dumneavoastra fara 5 kilograme. A doua seara vizualizati zidul, luati a doua caramida si rostiti iarasi:

“Pana in data de... ajung la... kg”. Faceti acest lucru pana in cea de a 21-a zi, scazand cite o caramida in fiecare seara. Este foarte important modul in care va concentrati. Inceputul va fi extrem de greu. Veti vedea ca de fiecare data cand vreti sa dati jos o caramida, mentalul dumneavoastra o pune la loc. De asemenea, trebuie sa vizualizati si caramizile ramase si pe cele date jos si sa le numarati. 

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro