Pentru asta aveti nevoie de o lumanare albastra, mai groasa, de un vas metalic, care nu a fost folosit la gatit si de putina tamaie.

In vasul de metal se pune putin ulei sfantit, luat de la o biserica. Aprindeti tamaia si spuneti de 3 ori la rand <Tatal nostru> dupa formula de mai jos:  

“Tatal nostru carele esti in ceruri / Sfanteasca-se Numele Tau, vie imparatia Ta, faca-se voia Ta / Precum in cer asa si pre Pamant./ Painea noastra cea spre fiinta / Da-ne-o noua astazi / Si ne iarta noua gresalele noastre in mare mila Ta / Si ne ajuta si pre noi sa le iertam gresitilor nostri / Si nu ne duce pre noi in ispita / Si ne apara de cel Rau / Si ne izbaveste de cel viclean / Caci a ta este Imparatia, Slava si Puterea / Marirea si Iubirea si Averea. / A Tatalui si a Fiului si a Sfantului Duh.Amin” 

Este foarte important sa spuneti cuvintele ca mai sus. Si pastrati forma arhaica de “pre” in loc de “pe”.

In plus, aveti grija ca sunteti doar oameni si daca va rugati Tatalui sa fiti iertati asa cum voi la randul vostru iertati, Dumnezeu asta va face.

Ori, rugandu-L pe Tatal ceresc sa va ajute sa va iertati dusmanii, asa va avea un efect benefic asupra voastra. Si oricum, nu uitati... “La inceput a fost Cuvantul...”. Deci cuvintele rostite sunt esentiale.  Sub vasul metalic aprindeti flacara lumanarii si incalziti vasul pe care-l tineti cu mana stanga. 

In tot acest timp spuneti: “ Puterea Sfantei Treimi ma protejeaza pe mine si pe cei dragi mie.”

Cand uleiul s-a incalzit putin, luati o foaie de hartie alba si rupeti-o in atatea parti cati membri are familia voastra. Scrieti apoi pe fiecare bucata de hartie:

“Sfanta Treime il ocroteste pe X”.

Si puneti numele fiecarui membru al familiei. La propria voastra hartie scrieti:

“Sfanta Treime ma ocroteste acum si pururea si-n vecii vecilor”.

Puneti apoi bucatile de hartie in ulei si lasati-le pana a doua zi. Peste vasul de metal puneti un crucifix. A doua zi luati bucatile de hartie si puneti-le deoparte, pana se scurge uleiul de pe ele. Dupa aceea dati fiecarui membru al familiei bucata lui de hartie pe care acesta trebuie sa o pastreze asupra sa. Toti vor fi protejati de necazuri.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro