Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

Putini sunt cei care nu-si pastreaza o parte din bani la o anumita banca, pentru zile negre. Cei care nu o fac risca sa piarda totul in urma unui jaf sau din cauza neglijentei. Dar si cei care o fac se pot trezi, peste noapte, ca isi pierd economiile de o viata, fie din cauza devalorizarii leului fie din motive de falimentare bancara. Si atunci toata truda a fost in zadar si nu va ramane altceva de facut decat sa urmariti, in presa, ce fac unii si altii dintre cei care v-au furat banii.

Cum stau cativa ani la inchisoare si apoi au afaceri de miliarde sau se duc pe vreo plaja exotica, unde pot trai linistiti, pana la adinci batrineti, din banii vostri si ai altora ca voi. Asa ca, daca vreti sa va protejati economiile, trebuie sa fiti cu un pas inaintea delapidatorilor de banci. Ori asta se poate realiza doar printr-o protectie invizibila, prin chemarea unor spirite care sa va atentioneze de fiecare data cand apare vreo problema. Nu va inchipuiti ca delapidatorii nu recurg si ei la magie. Este fals. Doar printr-o puternica protectie malefica pot fura imense sume de bani si scapa aproape nepedepsiti. Va intrebati atunci la ce bun sa mai faceti ritualul, daca ei apeleaza la vrajitoare cu experienta si la puteri mult mai mari decit ale voastre?

Simplu, pentru ca apeland la spiritele nevazute, veti sti din timp ce se intampla si nu va veti pierde bruma de avere economisita o viata. Iar daca toti deponentii ar face ritualurile respective, atunci nu ar mai exista aceste falimente bancare sau ale unor societati financiare. Pentru ca cei cu gandul rau vor fi impiedicati in ultima clipa sa savarseasca fapta mirsava. SI nu va ganditi la politie sau cine stie ce institutie a Statului. Nu! Pedeapsa va veni de la puterile spirituale nevazute, iar delicventul va suferi un accident ciudat chiar inainte de a putea face ceva. Numai ca, din pacate, oamenii nu se inteleg intre ei si nu vor putea conlucra niciodata in armonie, fiecare cautindu-si si urmarindusi propriile interese. In aceasta situatie, incercati ca macar sa nu va pierdeti banii aflati in conturi.

In interiorul unui disc inscrieti o stea regulata. Decupati portiunea dintre stea si disc, in asa fel incat steaua sa ramana “lipita” de disc prin varfurile razelor sale. Marginile cercului vor fi invelite cu ata de culoare albastra - efectiv se va infasura ata pe toata portiunea, iar marginile stelei se vor infasura in sfoara verde. Ca sa nu alunece sfoara, puteti folosi un adeziv usor. Pe mijlocul stelei lipiti o oglinda mica, pe spatele careia ati scris, cu oja rosie, “HAFIALOS”.

Hafialos este unul dintre paznicii comorilor din lumea de dincolo, iar prin oglinda va putea vedea orice se intampla rau cu banii vostri si sa va anunte. Luati o cutie de lemn sau de carton si puneti in ea cate o bancnota si cate o moneda din toate cele care se afla in circulatie (moneda nationala) daca aveti contul in lei si cate o bancnota si o moneda din valuta respectiva, daca aveti contul in valuta. Apoi, in fiecare luna, cereti de la banca extrasul de cont si puneti-l in caseta. Peste toate astea va sta talismanul confectionat de voi. O data pe luna, imediat ce ati luat extrasul de cont de la banca, scoateti talismanul si reincarcati-l peste noapte. Apoi tineti-l la gat pana seara urmatoare, dupa care il veti pune la loc, in caseta sau cutie.

Tot in acea zi trebuie sa dati de pomana trei paini, la trei cersetori, drept plata pentru Hafialos. Avertizarile spiritului superior se vor face prin vise sau direct, prin pierderea unor sume de bani pe care le aveti in buzunar. Daca nu va mai gasiti banii, desi stiati unde i-ati pus, e semn ca trebuie sa mutati contul de la banca respectiva. Daca incep sa va cada, regulat, bani din mana, iar e semn rau si trebuie sa mutati contul in alta parte. Nu il asteptati pe Hafialos sa vina sa va spuna fata-n fata ca trebuie sa va retrageti banii. Semnele trimise de el vor fi mai mult decit concludente. Daca, totusi, nu sunteti convinsi de ceea ce vi se arata, cereti raspunsul prin pendulul lui Hafialos. Pe un carton scrieti DA si NU, la stanga voastra si deasupra. Aprindeti cate o lumanare in fiecare colt al cartonului, apoi scoateti talismanul si rostiti:

“O, puternice Hafialos. Iarta-ma ca-ti tulbur odihna si ajuta-ma sa vad corect ce trebuie sa fac. Spune-mi, in numele Creatorului, trebuie sa mut contul?”.

Inchideti ochii, lasati mintea libera si repetati intrebarea pana cand pendulul cu talismanul se va misca. Pentru a nu influenta raspunsurile, e bine sa scrieti cele doua raspunsuri pe carton, sa intoarceti cartonul cu fata in jos si cu ochii inchisi sa invirtiti cartonul de mai multe ori. Apoi tot cu ochii inchisi sa intoarceti cartonul cu raspunsurile in sus si sa puneti intrebarea.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro